رونمایی از «فرهنگ اتصال: تاریخ انتقادی رسانه های اجتماعی»

کتاب «فرهنگ اتصال:تاریخ انتقادی رسانه های اجتماعی» ضمن رونمایی مورد نقد و بررسی قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، مراسم رونمایی، نقد و بررسی کتاب «فرهنگ اتصال:تاریخ انتقادی رسانه های اجتماعی» نوشته یوزه دایک،استاد سابق مطالعات رسانه در دانشگاه آمستردام هلند با ترجمه حسین حسنی چهارشنبه، 11 مهر در سرای سرای شهید آوینی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری برگزار می شود. این نخستین کتاب یوزه دایک است که در ایران ترجمه شده است.

 

در این مراسم محمدحسین ساعی ، رئیس دانشکده ارتباطات صداوسیما، محمد خندان ،عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و مجید سلیمانی ساسانی ، مدیر گروه مطالعات رسانه و حسین حسنی، مترجم کتاب سخنرانی خواهند کرد.

 

در این قسمتی از این کتاب که در هشت فصل تاریخ انتقادی رسانه های اجتماعی را بررسی می کند، می خوانیم: طی یک دهه گذشته، زندگی شخصی و حرفه‌ای آن‌ها به‌تدریج با پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی انباشته شده است. پلتفرم‌هایی همانند فیسبوک، یوتیوب، ویکی‌پدیا و بسیاری از رسانه‌های دیگر به افراد امکان می‌دهد، همانند خانواده آلوین از طریق به اشتراک‌گذاری محتوای ارتباطی و ابزار خویشتن، ساختن مسیرهای شغلی و لذت بردن از زندگی‌های اجتماعی آنلاین [با دیگران] اتصال برقرار کنند. در واقع، حضور گسترده پلتفرم‌ها افراد را بر می‌انگیزد تا بسیاری از فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و حرفه‌ای خود را به این محیط‌های آنلاین منتقل کنند. برای نوجوانی همانند زارا آلوین تصور زندگی بدون فیسبوک دشوار است و ساندرا به‌طور عمده برای تداوم ارتباط با مشتریان به توئیتر وابسته شده است.

 

گفتنی است، کتاب«فرهنگ اتصال:تاریخ انتقادی رسانه های اجتماعی»نوشته یوزه دایک ترجمه حسین حسنی مشتمل بر 348 صفحه با قیمت 28 هزار تومان از سوی انتشارات سوره مهر چاپ شده است.

کد خبر 730895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha