به گزارش خبرگزاری شبستان، مسعود رحمتی؛ مشاور رئیس سازمان اوقاف در امور رسانه و بینالملل درباره تصویب اساسنامه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم اظهار کرد: این اساسنامه بیستوسوم شهریور ماه سال 95 توسط حجتالاسلاموالمسلمین محمدی؛ نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد شد و شورا هم نوزدهم دی ماه سال 96 در جلسه 803 این اساسنامه را تصویب کرد.
وی با اشاره به اینکه این اساسنامه مشتمل بر مقدمه، 6 فصل، 23 ماده و هفت تبصره است، تصریح کرد: کلیات، اهداف و ماموریتها، ارکان دانشگاه، منابع و مقررات مالی دانشگاه، شرایط انحلال دانشگاه و سایر مقررات جزو 6 فصل این اساسنامه هستند.
مشاور رئیس سازمان اوقاف در امور رسانه و بینالملل با بیان اینکه اساسنامه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم 25 شهریور ماه 97 به امضای ریاست محترم جمهور رسیده و از همان تاریخ به نهادها و دستگاههای مختلف مثل دفتر مقام معظم رهبری، دفتر رئیس جمهور، مجلس شورای اسلامی، وزارت دادگستری، دیوان محاسبات و ... ابلاغ شده است، یادآور شد: قبلا اساسنامه دانشکده علوم و معارف قرآن کریم تصویب شده بود و پس تبدیل دانشکده به دانشگاه، رئیس سازمان اوقاف پیشنهاد اساسنامه دانشگاه را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه داد که این اساسنامه هم در دی ماه 96 به تصویب رسید.
رحمتی تصریح کرد: دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در راستای تداوم فعالیتهای علمی سازمان اوقاف در عرصههای دینی در راستای هدایت موقوفات و بهرهبرداری از موقوفات قرآنی در مسیر رفع مهجوریت کلام الله مجید و اقدام متناسب با شان اهلبیت (ع)، اختصاص فضای آموزشی و پژوهشی قرآنی در تراز نظام جمهوری اسلامی و گسترش فرهنگ و معارف قرآن کریم در عرصههای داخلی و خارجی تاسیس شده است.
وی با اشاره به اینکه بیش از 5 هزار دانشجو در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در حال تحصیل هستند، گفت: این دانشگاه دارای 16 دانشکده در شهرهای تهران، قم، اصفهان، شیراز، مراغه، مشهد، خوی، زابل، زاهدان، شاهرود، کرمانشاه، ملایر، آمل، میبد، خمین و بجنورد است.
مشاور رئیس سازمان اوقاف در امور رسانه و بینالملل با اشاره به اینکه پس از 21 سال از تاسیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بیش از 12 هزار نفر فارغالتحصیل شدهاند، یادآور شد: تقریبا یک هزار نفر استاد در این دانشگاه فعالیت میکنند که از این تعداد 80 نفرشان عضو هیئت علمی هستند.
نظر شما