سنگری که نردبانی به عرش  شد

شهیدان علی اکبر و علی اصغر صادقی تربیت یافتگان مسجدی بودند که همین سنگر، نردبانی برای رسیدن آنان به لقاء‌الله شد، به گفته برادر این شهیدان وقتی رضای خدا و نه تبلیغ اسم و شخص در مسجد در اولویت باشد، مسجد نردبانی به سوی عرش الهی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان، پرداختن به زندگی شهدای مسجدی و دفاع مقدس، مجالی به وسعت دفاع مقدس را می‌طلبد اما برای ترویج ارزش‌های دفاع مقدس و تداوم آن باید به معرفی زندگی شهدا  بپردازیم و روند معرفی سیره و زندگی شهدا نباید منحصر به هفته دفاع مقدس باشد.

 

تجربه نشان داده است که تربیت‌یافتگان مسجدی، بیشترین نقش را در دفاع مقدّس ایفا کردهاند و اهالی مسجد، بهترین و مقاومترین نیروها را از نظر اخلاقی، اعتقادی و آمادگی رزمی، تحویل جبهههای جنگ دادهاند از جمله شهدایی که از فعالان مسجدی بودند و از همین سنگر مساجد به جبهه‌های حق علیه باطل اعزام شدند، شهیدان علی اکبر و علی اصغر صادقی بوده‌اند.

 

شهيد علي اکبر صادقي متولد فروردين ۱۳۴۱ بود كه در خرداد ۱۳۶۷ و در روزهاي پاياني دفاع مقدس در حالي كه پيك لشگر ۲۷ حضرت رسول الله بود به درجه رفيع شهادت رسيد و برادرش علي اصغر هم كه از او كوچكتر بود در آبان ۱۳۴۵ به دنیا آمد و در حاليكه ۲۱ سال سن داشت، به سمت فرماندهي تيپ يكم ثارالله لشگر ده سيدالشهدا (ع) منصوب شد كه قبل از برادرش علي اكبر، در دي ماه ۱۳۶۶به شهادت رسید.

 

حسین صادقی، برادر این دو شهید در گفتوگو با خبرنگار ما در رابطه با فعالیتهای برادران شهیدش در مسجد، گفت: علی اکبر در زمان پیش از انقلاب در کنار پدرمان و به همراه  برادر کوچکترمان علی اصغر با وجود سن کم، فعاليتهای انقلابی ميکردند، به طوری که در مسجد لاريجاني واقع در پامنار کميتهاي بود که فعاليت ضد شاهنشاهي ميکرد،  هر دوی آنان اعلامیههای امام خمینی (ره) را در این مسجد منتشر و توزیع میکردند و حتي به دلیل فعالیتهای انقلابی آنان در  این مسجد، چند بار گروههای ساواک امام جماعت مسجد را دستگیر کردند.

 

وی بیان کرد: از همان دوران کودکی هر دو شهید (علی اکبر و علی اصغر) همراه پدرمان در نمازهای جماعت مسجد شرکت میکردند و در برنامههای مذهبی و خودجوش آ‌ن فعالیت داشتند، مدتی هم علی اکبر در کتابخانه مسجد فعالیتهای فرهنگی انجام داد.

 

 

برادر شهیدان صادقی، افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل بسیج در مساجد، علی اکبر به عنوان فرمانده بسیج مسجد قمر بنیهاشم (ع) خیابان سی متری جی در مسجد فعالیتهای گستردهای را آغاز کرد و در دورانی که تازه جنگ تحمیلی شروع شده بود، کمکهای مردمی به جبههها را در مسجد جمعآوری می‌کرد و برای رزمندگان  ارسال میکرد.

 

صادقی با اشاره به ویژگیهای اخلاقی برادرش (علی اکبر) اظهار کرد: این شهید معتقد بود، باید گفتار صحیح در عمل نشان داده شود، یعنی وقتی به دوستان مسجدی خود توصیه به اقامه نماز اول وقت میکرد، توجه به این موضوع در برنامه زندگی او نمود عینی داشت و همواره تاکید داشت که در برخوردهایتان با زیردستان، هوای نفس و قدرت جلوی چشمانتان را نگیرد که با این کار عذاب دنیا و آخرت را برای خود میخرید و خداوند را از خود ناراضی می‌کنید.

 

وی خاطر نشان کرد: شهید علی اکبر صادقی که سالها در پایگاه بسیج مسجد فعالیت داشت، همواره به دوستان مسجدی خود توصیه میکرد که هیچگاه سنگر مساجد را تحت هیچ عنوان خالی نکنند که این مسجدها و پایگاههای بسیج هستند که پاکترین بندگان خداوند در آن‌ها حضور دارند و عاشقان را برای لقاءالله تربیت میکنند.

 

 

 

برادر شهیدان صادقی، با اشاره به بخشی از وصیت‌نامه شهید علی اکبر صادقی که در آن توصیه‌هایی به دوستان هم مسجدی‌اش دارد، اظهار کرد: وی این چنین توصیه می‌کند که ابتدا سعی کنید هدف‌تان رضای خدا باشد، نه تبلیغ اسم و شخص و در ادامه این راه کوشش کنید که سربازان باوفایی برای حسین (ع) و امام زمان (عج) باشید و هم بسازید و هم تربیت کنید که تربیت حسینی مسئله مهمی است که بدنبال آن خودسازی است.

 

صادقی با اشاره به اهتمام شهید علی اصغر صادقی به اقامه نماز جماعت اول وقت، گفت: حضور همیشگی در نماز جماعت و جلسات مذهبی همیشه در زندگی این شهید دارای اهمیت بود و در حالی که همواره سعی می‌کرد، فضای خانه را شاد نگه دارد، هیچ تعلق خاطری به دنیا و مادیات نداشت و این‌ها همه از برکت نمازهای شب و اول وقت و حضور همیشگی در مسجد بود.

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 730323

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha