تجهیزات آتش نشانی تربت حیدریه فقط تا ۳ طبقه پاسخ  می دهد

مدیر عامل سازمان آتش نشانی تربت حیدریه با اشاره به اینکه تجهیزات آتش نشانی تربت حیدریه تنها تا ۳ طبقه را پاسخ می دهد، گفت:پایان کار ساختمانها باید به تائید آتش نشانی برسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تربت حیدریه، سید مهدی کاظمی در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت هفه دفاع مقدس اظهار کرد: در حال حاضر و در صورت بروز هر گونه اتفاق برای ساختمانهای مرتفع و۷ طبقه این شهر، تجهیزات آتش نشانی بیش از سه طبقه را جوابگو نیست اما به لحاظ نیروی انسانی مشکل خاصی وجود ندارد و در صورت حوادث احتمالی تیم های صعود و فرود و ورزیده آتش نشانی با امکانات موجود اطفای حریق خواهند کرد.

وی با بیان اینکه این مشکل تنها مختص شهرستان تربت حیدریه نیست و ۹۶ شهر دیگر با این مشکلات مواجه هستند، افزود: طبق آخرین نامه نگاری های در کمیسیون خاص امور کلانشهر ها مصوب شده تا برای شهرهای بزرگ همچون تربت حیدریه، سبزوار و نیشابور خرید این بالابر ۲۵ متری در اولویت قرار بگیرد.

کاظمی با اشاره به اینکه اینکه تمامی ساختمانها را ملزم به رعایت موارد ایمنی کردیم، اظهار داشت: مالکان ساختمانهای مرتفع باید تجهیزات ایمنی و آتش نشانی را در ساختمانهای خود بر اساس ضوابط و مقررات قرار دهند تا از بروز اتفاقات ناگوار پیشگیری شود، لذا از ابتدای سال ۹۶ در کمیسیون ایمنی شهرستان مصوب شده تا پایان کار ساختمانها به تائید سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی برسد.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تربت حیدریه گفت: تاکنون و در یکسال گذشته ۲۰۲ مورد تائید پایان کار توسط سازمان آتش نشانی انجام گرفته و در شش ماهه نخست امسال نیز ۱۵۰ مورد پایان کار مورد بررسی قرار گرفته است.

وی به شناسائی اماکن پر خطر شهری در ترتب حیدریه اشاره کرد و افزود: تا پیش از حدود ۹۰ درصد امور صنفی شامل؛ اصناف، داروخانه ها، آشزخانه ها و غذای آماده، رستورانها و سایر اماکنی که مردم با آن سر و کار دارند موارد ایمنی در آن رعایت نمی شده اما با بازدید های میدانی و مستمر و تذکرات داده شده این رقم امروز به ۴۰ درصد کاهش یافته است.

کاظمی از واگذاری زمین ۱۵۰۰ متری در خیابان عدالت به سازمان آتش نشانی خبر داد و افزود: با توجه به اینکه بیشتر ساختمان سازی های مرتفع در مناطق غربی شهر انجام می شود با مساعدت شهرداری ۱۵۰۰ زمین در خیابان عدالت به سازمان واگذار شده که فاصله رسیدن به حوادث احتمالی را کاهش می دهد.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی گفت: در شش ماهه نخست امسال ۱۹۳ مورد اطفای حریق توسط ایستگاههای آتش نشانی انجام گرفته که از این تعداد ۳۳ موردی اطفای حریق مغازه ها، ۴۰ باب منزل، ۸۰ قطعه زمین زراعی و مابقی اطفای حریق موترو سیکلت ها و خودروها بوده است.

وی مجموع عملیات امداد و نجات در شش ماهه نخست امسال را ۱۴۰ مورد عنوان کرد و گفت: از این تعداد عملیات، ۷ مورد چاه افتادگی با ۶ مصدوم، تصادف خودرو ۱۶ مورد با ۲۸ مصدوم، سقوط از ارتفاع یک مورد همراه با مصدوم، اشیای حلقوی ۱۵ مورد، برق گرفتی یک مرود و همچنین ۵۰ مورد مبحسو در منازل ثبت و ضبط شده است.

کاظمی در ادامه از اجرای مباحث آموزشی در سطح مدارس و خانواده های بعنوان یک نیاز یاد کرد و افزود: با برگزاری آموزش های برون سازمانی که اساتید مجرب و متخصص از مشهد برای پرسنل این سازمان بمدت ۶۰ ساعت آموزشی برگزار کردند، به تمامی ادارات و دستگاهها و مدارس و اصنافبرای انتقال این آموزش ها و تجربیات اعلام آمادگی کردیم.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی گفت: متاسفانه تاکنون سه اداره آموزش و پرورش، حمل و نقل و راهداری و بهزیستی برای آموزش اعلام آمادگی کردند و این رد شرایطی است که این آموزش ها برای تمامی اشقشار مردم یک ضرورت است.

وی با بیان اینکه از بدو خدمت تا پایان هر آتش نشان باید بین ۱۲ تا ۱۵ هزار ساعت آموزش را طی کند، گفت: بر همین اساس همه روزه و از ساعت ۹ تا ۱۱ برای ۴۸ نفر از پرسنل مباحث در کارگاههای آموزشی برگزار و افراد بروز رسانی می شوند.

کاظمی از اضافه شدن رشته آتش نشانی در هنرستان محمود ابریشمی( دارالفنون) تا پایان این هفته خبر داد و افزود: با توجه به اینکه مباحث آموزشی در مدارس اثر بخشی بیشتر دارد و دانش اموزان باید دوره های کامل را ببینند.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تربت حیدریه با بیان اینکه تجهیزات آتش نشانی این شهرستان تنها پاسخگوی سه طبقه با ارتفاع ۱۰ متر است، در عین حال از خودروی بالابر ۲۵ متری برای این شهرستان بعنوان یک نیاز اساسی یاد کرد.

کد خبر 730210

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha