به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، گردش و تفریح از نیازهای ضروری هر جامعهای است و جامعهایی که اماکن تفریحی مناسبی نداشته باشد با معضلاتی روبه رو میشود که شاید رفع این مشکلات به آسانی امکان پذیر نباشد.
هرچه تعداد اماکن تفریحی در اختیار نوجوانان و جوانان بیشتر باشد، جوانان کمتر به سمت تفریحات ناسالم همچون مواد مخدر، سرقت، نزاع و ... گرایش پیدا میکنند.
بندر مرزی آستارا از نظر فضاهای تفریحی و فرهنگی فقیر است و سرانه فضاهای فرهنگی و تفریحی کمتر بوده و جای خالی شهربازی در این شهر احساس میشود و بیشتر خانواده هایی که در بندر آستارا زندگی میکنند از کمبود محیط های تفریحی، ظرفیت محدود خدمات و تجهیزات مراکز تفریحی و پارک های بازی مجهز و مدرن گله مند هستند.
طرح سالم سازی سفیر امید، ساحل شریعتی، استیل عباس آباد و پارک جنگلی بی بی یانلو از مراکز اصلی تفریحی و گردشگری در محدوده شهری آستارا هستند که پاسخگوی شهرندان آستارایی نیستند.
در این مراکز گردشگری و تفریحی فقط به چند وسیله بازی برای کودکان و نوجوانان همچون (تاب، سرسره و ...) بسنده شده و خبری از تجهیزات مجهز و مدرن در این مراکز برای شهروندان آستارایی نیست و این طور میتوان گفت که آستارا شهر بدون شهر بازی ایران است.
باتوجه به فعالیتهای اخیر صورت گرفته در طول دوران تصدی شهردار جدید آستارا و اعضای شورای اسلامی دوره پنجم که عزم آنان برای توسعه و پیشرفت شهر را نشان میدهد انتظار این است ایجاد شهر بازی مدرن و مجهز را در اولویت کاریشان قرار دهند تا آستارایی با شهر بازی مدرن و مجهز داشته باشیم تا هم شهروندان و هم مسافران و گردشگرانی که به این شهر مرزی و بندری سفر میکنند از تجهیزات آن بهره مند شوند.
جا دارد در این یادداشت به مصوبه دوره قبلی اعضای شورای شهر نیز اشاره ای کنیم که قرار بود پارکی برای بانوان در کنار ساختمان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ایجاد کنند که گویا با اتمام زمان دوره چهارم شورای اسلامی شهر این طرح نیز به فراموشی سپرده شده که انتظار این است شهردار و اعضای شورا این موضوع را پیگیری کنند تا بانوان آستارایی پارکی متعلق به خود داشته باشند.
نظر شما