به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی، در جمع نخبگان فیزیک کشور در دانشگاه پیام نور تبریز توجه به اسرار خلقت به واسطه علوم و فنون را مورد تاکید قرارداد.
حجت الاسلام سید حسین سیدی ثانی گفت: خداوند متعال در خلقت عالم اسراری نهفته است که کشف آن بر عهده دانشمندان و به خصوص دانشمندان فیزیک است و این امر در حقیقت در راستای شفاعت تکوینی بوده و کسب روزی خلق را فراهم می کند.
سیدی ثانی اظهارکرد: اسلام کارنامه درخشانی در زمینه علوم و فنون دارد اما متاسفانه این حضور درخشان در سده های اول اسلام با افول شدید مواجه بود.
وی ادامه داد: پیشرفت های دانشمندان اسلامی در زمینه های مختلف از جمله فیزیک و پزشکی حیرت آور بوده و رشدی قابل توجه در این زمینه به وجود آمده بود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی بیان کرد: در دهه های اخیر توجه به علم در جمهوری اسلامی مورد توجه خاص قرار گرفته و رهبر معظم انقلاب توجهی ویژه به دانشجویان و دانشمندان دارد.
سیدی ثانی یادآور شد: دانشمندان علوم طبیعی در نزد رهبر معظم انقلاب جایگاهی خاص داشته و در جلسات به این دانشمندان جایگاهی خاص قائل می شوند.
وی ادامه داد: شهادت دانشمندان برجسته علوم طبیعی توسط عوامل استکبار نشان از دشمنی آنان با دانشمندان دارد و اهمیت خاصی در این زمینه نهفته است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی بیان کرد: تحول علمی در دانشگاه های کشور یک نیاز ضروری است تا به آن نقطه طلایی تاریخی در زمینه علمی برسیم.
وی بیان کرد: در حال حاضر به مترجمان علوم غربی تبدیل شده ایم که باید این روند تغییر کند.
سیدی ثانی تغییر در انگیزه های علم آموزی را مورد تاکید قرار داد و افزود: در گذشته مسلمین با توجه به انگیزه های الهی و نیز توجه به رفاه مردم به علم آموزی می پرداختند که این انگیزه ها باید در جامعه اسلامی احیا شود.
احمد آخوند، معاون پژوهشی دانشگاه پیام نور نیز در این نشست گفت: از ابتدای فعالیت دانشگاه پیام نور یک هزار و 781جلد کتاب درسی در دانشگاه پیام نور کشور چاپ شده که در سطح کشور این تعداد کتاب بی نظیر است.
وی با اشاره به وضعیت پژوهشی در دانشگاه پیام نور اظهارکرد: در سال 90 ادغام در زمینه های پژوهشی، ای تی و مطالعاتی مورد توجه قرار گرفته و در حال حاضر 4 معاونت در قالب معاونت مطالعات و پژوهش فعالیت می کند.
آخوند بیان کرد: انتشار یک نشریه علمی پژوهشی برای تمام رشته ها و اخذ مجوز برای این نشریه ها مورد توجه قرار گرفته و 30 رشته در این زمینه مورد هدف است.
معاون پژوهشی دانشگاه پیام نور گفت: در راستای همین هدف موفق شدیم، برای 3 نشریه مجوز اخذ کنیم و مقالات علمی کیفی در این نشریات چاپ می شود.
آخوند ادامه داد: تشویق اساتید به سمت فعالیت های پژوهشی مورد توجه قرار گرفته و اخیرا نیز آئین نامه ای تدوین شده که توجه به کیفیت طرح های مطالعاتی پژوهشی مورد تاکید خاص قرار دارد.
معاون پژوهشی دانشگاه پیام نور اضافه کرد: سفرهای علمی اساتید و سفر علمی به کشورهای خارجی نیز مورد توجه قرار گرفته و ظرفیت خاصی در این زمینه در نظر گرفته شده است.
وی افزود: برنامه 5 ساله ای در زمینه پژوهشی دانشگاه پیام نور کشور تدوین شده و این برنامه در استان ها نیز اجرا می شود و در حال حاضر تنها در تهران مرکز پژوهشی وجود دارد که این مراکز به تدریج در تمام مراکز کشور ایجاد می شود.
معاون پژوهشی دانشگاه پیام نور یادآور شد: توجه به محتوای الکترونیکی در آموزش ها نیز مورد توجه خاص قرار گرفته و با توجه به ماهیت مجازی دانشگاه پیام نور در حال حاضر تولید محتوای الکترونیکی به 300 واحد رسیده است.
پایان پیام/
نظر شما