به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، اسماعیل غنیان در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان سمنان،با بیان اینکه استان سمنان در طرحهای مصوب شده تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری بانکها رتبه دوم و در طرحهای منعقدشده رتبه چهارم کشور را دارد گفت: تسهیلات اشتغال روستایی مهمترین تسهیلاتی است که به خاطر نرخ پایین 6 درصد در مناطق روستایی و عشایری برای ایجاد فرصت شغلی و رونق تولید ارایه میشود.
وی از پرداخت ۷۰ درصد تسهیلات اشتغال روستایی دراستان سمنان خبردادوگفت: تاکنون ۶۴۷ میلیارد ریال تسهیلات به ۱۹۴ طرح اشتغالزایی پرداختشده است.
غنیان بابیان اینکه در اشتغال روستایی و عشایری استان سمنان تاکنون ۲۳۹طرح در بانکها منجر به انعقاد قرارداد شده است، افزود: از ابتدای امسال ۲۸۶ طرح نیز در بانکها مصوب شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان با اشاره به اینکه در گام نخست مبلغ ۹۲۴ میلیارد ریال از محل تسهیلات اشتغال روستایی به استان اختصاص یافت، ابراز داشت: معادل ۱۳۱ درصد این مبلغ یعنی یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال منجر به قرارداد منعقدشده است.
به گفته وی مبلغ ۶۲۰ میلیارد ریال دیگر نیز توسط سه دستگاه کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی و اداره کل بنیاد شهید استان سمنان ویژه اقشار کمدرآمد اختصاصیافته است.
غنیان تصریح کرد: مدت اجرای تسهیلات اشتغال روستایی دو سال با یک سال تنفس و شش سال بازپرداخت است که یکی از سیاست های دولت تدبیر و امید در بخش توانمند کردن و ایجاد اشتغال پایدار در روستاها با میزان اشتغالزایی قابل توجه و بازپرداخت طولانی مدت است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان ، شناسایی فرصتها و ظرفیتها در ایجاد اشتغال پایدار مناطق روستایی را یکی از مهمترین اولویت ها با هدف کاهش مهاجرت روستاییان در استان سمنان عنوان کردو افزود: در همین راستا تسهیلات اشتغال روستایی به رشته های اولویت دار همچون بخش کشاورزی، فرآوری مواد معدنی و گردشگری ارایه می شود.
وی مهاجرت روستاییان و خالی از سکنه شدن روستاها را معضل بزرگی دانست وگفت: بر اساس تحقیقات افزایش آسیب های اجتماعی از پیامدهای مهاجرت و سرریز جمعیت روستایی به حاشیه شهرها است.
غنیان اذعان داشت: اجرای درست و اصولی طرح های اشتغالزایی با ایجاد فرصت های شغلی ، نقش بسزایی در جلوگیری از مهاجرت خواهد داشت و گامی موثر در توسعه کشور محسوب می شود.
نظر شما