به گزارش خبرگزاری شبستان هز هرمزگالن، محمدباقر کشفی در این یادداشت آورده است:
شرایط امروز جامعه ایجاب می نماید که رسانه ها و افراد و جریانات صاحب تریبون و دارای ابزار و وسایل تبلیغاتی که در جامعه تاثیرگذار هستند و به عنوان مرجع شناخته می شوند، باید و نبایدها و اقتضائات این عرصه را پذیرفته و آنها را رعایت کنند.
در تشریح این بایدها می توان به ضرورت پمپاژ امید و امیدواری در جامعه اشاره نمود که در مقابل آن پرهیز از ایجاد ناامیدی و یاس در جامعه از جمله نبایدهایی است که رسانه ها باید مدنظر قرار دهند.
توجه به مقوله شادی و نشاط در جامعه و تلاش برای گسترش آن از یک سو و دوری جستن از افسردگی در جامعه و کوشش برای ایجاد وحدت و انسجام در میان مردم و پرهیز از دامنه دار کردن اختلافات از سوی دیگر، از جمله باید و نبایدهایی است که انتظار می رود اصحاب قلم توجه و اهتمام لازم را نسبت به آن داشته باشند.
معرفی هنرمندانه و موثر توانمندی ها و ظرفیت ها در ابعاد مختلف، توجه و پرداختن جدی به موضوع آموزش، تلاش برای افزایش اعتماد عمومی و برنامه ریزی مناسب برای اطلاع رسانی دقیق و به موقع به مردم از دیگر ضرورت های مورد انتظار از رسانه هاست.
این توقع از رسانه ها وجود دارد که به مطالبات به جا، منطقی و فراگیر مردم به شکل مناسبی بپردازند و اقدامات و سیاست های دولت را با استفاده از نظرات کارشناسان مطلع و خبره برای افزایش آگاهی مردم در موضوعات مختلف، مطرح نمایند.
فعالان رسانه ای باید ضمن پرهیز از سیاه نمایی، اقدامات و خدمات دولت را به مردم اطلاع رسانی نمایند و در مسیر تنویر افکار عمومی گام بردارند.
نظر شما