حجتالاسلام علی شکری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در سمنان، حضور مبلغان در ماه محرم را یک فرصت و حرکت بسیار ارزشمند در جهت ترویج و تعمیق معارف اسلامی و باورهای دینی دانست وگفت: مهمترین چیزی که باید در ماه محرم به آن پرداخت، فریضه امر به معروف و نهی از منکر است که انگیزه قیام امام حسین (علیه السلام) برای همین مسئله بود و بیان تهدیدات تهاجم فرهنگی و آسیبهای اجتماعی و آگاهی دادن مردم از خطرات آن از دیگر وظایف است.
ترویج امر به معروف و نهی از منکر را وظیفه مبلغان دینی به عنوان یک فریضه اساسی و مهم دانست و گفت: مبلغان همچنین مسائلی مانند اتحاد بین مسلمانان، مسائل منطقهای، چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ضرورت ترویج ولایتمداری در جامعه اسلامی و ... را برای مردم تبیین کنند.
وی با تأکید بر اینکه مبلغان در ماه محرم باید سبک زندگی امام حسین(علیه السلام) را برای مردم تبیین کنند، ابراز کرد: امام حسین(علیه السلام) در روز عاشورا برای زنده نگهداشتن اسلام قیام کردند اما ایشان در طول زندگی خود رفتارها و گفتارهایی داشتند که باید برای مردم تبیین کنیم.
شکری با بیان اینکه مبلغان باید مسائل مورد نیاز مردم را بیان و به روضه خوانی در سخنرانی خود توجه کنند، گفت: همراهی با عزاداران حسینی نیز یکی دیگر از وظایف مبلغان محسوب میشود، همچنین افزایش مطالعات دینی، بیان احادیث و روایات گوناگون و توجه به جوانان نیز از جمله مسائلی است که باید مورد توجه مبلغان قرار گیرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان ازاعزام ۹۹۱ مبلغ بومی و غیربومی به نقاط مختلف استان سمنان در دهه نخست ماه محرم، خبردادو گفت: این روحانیان در ۳۰۸ روستا و ۲۰ شهر استان سمنان کار تبلیغ معارف دینی و همراهی در مراسم عزاداری امام حسین (علیه السلام) را بر عهده دارند.
وی با بیان اینکه ۱۸۴ مبلغ زن و ۶۶۱ مبلغ مردبومی و ۹۸ مبلغ مرد و ۴۸ مبلغ زن اعزامی از سایر استانها رسالت تبلیغی را در دهه نخست ماه محرم بر عهده دارند افزود: ۹۰ درصد این مبلغان بومی و مابقی اعزامی از دفاتر تبلیغاتی مانند قم هستند.
شکری، بابیان اینکه شاهرود، بیارجمند و بسطام با ۲۵۰ مبلغ اعزامی بیشترین تعداد مبلغان دهه نخست محرم را به خود اختصاص دادهاند، تأکید کرد: ۷۰ مبلغ به آردان و گرمسار، ۷۱ مبلغ به مهدیشهر و شهمیرزاد، ۵۰ مبلغ در سمنان و مابقی در سایر نقاط استان اعزام شدهاند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان بابیان اینکه مساجد، تکایا، حسینیهها، مهدیهها و ... میزبانان مبلغان اعزامی تبلیغات اسلامی در ایام محرم هستند، گفت: بیش از یک هزار و ۲۰۰ هیئت مذهبی نیز از وجود مبلغان اعزامی در ماه محرم استفاده میکنند.
وی افزود: مبلغان اعزامی ماه محرم در بیش از ۳۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان سمنان و به همراه ۲۰ نقطه شهری مانند شاهرود، بسطام، بیارجمند، سمنان، دامغان، امیرآباد، شهمیرزاد و گرمسار و ... رسالت تبلیغیشان را به انجام میرسانند.
شکری اذعان داشت: دوری از باورهای نادرست در کنار ترویج فرهنگ کار و تلاش، اقتصاد مقاومتی، حمایت از کالای ملی، ترویج سیره اهلبیت(علیه السلام) و معارف الهی، ترویج باورهای درست درباره محرم و امام حسین(علیه السلام)، تکیه بر احادیث معتبر و تفسیر قرآن کریم، تأکید بر دوری از رسوم نادرست و ... در زمره مسائلی است که به مبلغان توصیه شده است.
نظر شما