تدبیر و تحبیب از عناصر اصلی تقریب بین مذاهب اسلامی است

رییس مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور، با تاکید بر ضرورت انجام تمامی برنامه ها و راهکارهای اجرایی تقریب بین مذاهب اسلامی براساس منویات مقام معظم رهبری، گفت: تدبیر و تحبیب نیز ازعناصر اصلی تقریب است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، حجت الاسلام والمسلمین ابوالفضل عامری، رییس مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور، امروز (4 دی) در نخستین جلسه هسته مشاوران فرهنگی اهل سنت شمال کشور، گفت: سازمان تقریب مذاهب اسلامی که توسط مقام معظم رهبری ایجاد شده است، می تواند منشاء انسجام قدرت امت واحده اسلامی باشد.


وی با اشاره به تلاش دشمنان اسلام به تفرقه افکنی بین شیعه و سنی، افزود: فتوای تاریخی مقام معظم رهبری مبنی بر حرام بودن اهانت به نمادهای اهل سنت، تمامی نقشه های شوم دشمنان را نقش برآب کرد.


حجت الاسلام عامری، از شایعه پراکنی برخی از رسانه ها هم گلایه کرد و ادامه داد: متاسفانه برخی از نشریات دشمن را در دستیابی به اهدافش همراهی می کنند، به گونه ای که چندی پیش نشریه ای استانی به صورت کذب از وجود 300 طلبه وهابی فقط در یک روستای استان گلستان خبر داد.


رییس مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور، با تاکید بر اینکه در استان گلستان حوزه ای از اهل سنت وجود ندارد که تعداد طلاب آن به 300 نفر برسد، تصریح کرد: متاسفانه اینگونه نشریات برخلاف مواضع حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری آگاهانه یا ناآگاهانه وحدت بین امت اسلامی را در جامعه ما خدشه دار می کنند.


وی، با محکوم کردن حوادث اخیر تروریستی در چابهار، اضافه کرد: به فرمایش مقام معظم رهبری دشمنان سعی دارند که اینگونه حوادث را به اهل سنت نسبت دهند، اما اینگونه تحرکات، کوچک ترین خللی در وحدت و اتحاد شیعه و سنی به وجود نمی آورد و عاملان و مسببان این جنایت به هیچ مذهب و آیینی اعتقاد ندارند.


رییس دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان های گلستان و گیلان، با اشاره به نقش مشاوره در دین مبین اسلام، تصریح کرد: هسته مشاوران اهل سنت می تواند در هدف گذاری و تعیین خط مشی کلی طرح ها و برنامه های فرهنگی و مذهبی اهل سنت نقش تعیین کننده ای داشته باشد.


وی، تسهیل در فرآیند تصمیم گیری و تصمیم سازی در یک مجموعه، تاثیرگذاری بر فرآیند نظام تصمیم گیری و رجوع به متخصصان و صاحب نظران را از فواید مشاوره برشمرد و گفت: باید از فرصت و تخصص افراد به نحو احسن بهره ببریم و از نظرات نیروهای تاثیرگذار و متخصص اهل سنت در سیاست گذاری ها استفاده کنیم.


خسرو مزرعی، معاون فرهنگی مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور نیز در این جلسه با اشاره به سیاست های نظام در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور، گفت: استان گلستان یکی از استان های هشت گانه اهل سنت نشین است که از قابلیت ها و توانمندی های بالایی برخوردار است.


وی افزود: سیاست های کلی و طرح های فرهنگی و مذهبی در شورای نمایندگان ولی فقیه در مناطق اهل سنت نشین مصوب و برای تائید نهائی به دبیرخانه این شورا درتهران ارسال می شود.


مزروعی، اجرای طرح بصیرت روحانیون اهل سنت، برگزاری هفته وحدت و برگزاری کارگاه نقد و بررسی وهابیت و برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشی طلاب اهل سنت را از اهم فعالیت های این مرکز در سال جاری خواند.


وی، شناسایی وضعیت فرهنگی، ساماندهی وضعیت مساجد و روحانیون و حمایت ازطرح های فرهنگی و مذهبی اهل سنت را ازبرنامه های این مرکز در سال آینده برشمرد و تصریح کرد: در استان گلستان بحث شیعه و سنی مطرح نیست، بلکه همه در لوای یک دین به عنوان برادران و خواهران مسلمان درکنار یکدیگر زندگی می کنیم.


آخوند عبدالغفورچرکزی نیز در این جلسه از نماینده ولی فقیه در استان گلستان به عنوان یکی از چهره های تقریبی نام برد و پیشنهاد کرد: تا در جلسه شورای فرهنگی از چهره های اهل سنت هم حضور یابند.


آخوند ناصرمحمد قزل، امام جمعه اهل سنت قازانقایه نیز با بیان اینکه عملکرد ما باید به گونه ای باشد که هموارکننده مسیر پیشرفت جامعه باشیم، گفت: اتحاد و همدلی شیعه و سنی دراین استان موجب تعالی و رشد روز افزون منطقه می شود.


وی افزود: استان گلستان در وحدت بین شیعه و سنی درسطح کشور نمونه است و این می تواند اهرم اصلی پیشرفت این استان باشد.


در این جلسه مصوباتی درخصوص فعالیت های فرهنگی و مذهبی اهل سنت نیز به تصویب رسید.


پایان پیام/

کد خبر 7280

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha