توجه به نظام زن و خانواده یکی از نیازهای جامعه امروز است

سرپرست دبیرخانه کانون مساجد چهارمحال و بختیاری گفت: توجه به حوزه زنان به عنوان تربیت خانواده در تمامی برنامه های مسجدی، یکی از سیاست های ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون های مساجد کشور است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، محمدرضا مظاهری، سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری، امروز (۲۵ شهریور) در نشست رابطین منطقه ای استان که در تپه نورالشهدای شهرکرد برگزار شد، گفت: توجه به حوزه زنان در تمامی برنامه های مسجدی، یکی از سیاست های ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون های مساجد کشور است.

 

وی افزود: با توجه به اینکه زنان در خانواده نقش تربیتی و انسان سازی دارند، ارائه آموزش های لازم در حوزه زن و خانواده، یکی از نیازهای مهم و ضروری جامعه می باشد.

 

سرپرست دبیرخانه کانون مساجد چهارمحال و بختیاری با تأکید بر لزوم فعالیت هرچه بیشتر بانوان در عرصه های فرهنگی و دینی، تصریح کرد: هم اکنون بیش از 70 درصد فعالیت های فرهنگی در کانون های مساجد توسط بانوان انجام می شود که لازم است این فعالیت به سمت نقطه هدف جهت دهی شود.

 

بر اساس این گزارش در ادامه زهرا قربانی، یکی از اساتید حوزه های علمیه خواهران و کارشناسان حوزه زن و خانواده چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: زنان در ادوار مختلف تاریخ در تمامی تحولات مهم و سرنوشت ساز، نقش موثر داشته اند.

 

وی افزود: به فرموده مقام معظم رهبری «مد ظله العالی»، پیروزی نهضت عاشورا به واسطه خطبه خوانی های قدرتمندانه حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) پس از این قیام به دست آمده است.

 

قربانی با اشاره به زنان نقش آفرین در نهضت عاشورا خاطرنشان کرد: مادر امام باقر (علیه السلام) نیز یکی از زنان موثر در قیام عاشورا بودند که در آن واقعه مهم وظیفه پرستاری از 2 امام بزرگوار امام سجاد و امام باقر (علیه السلام) را به عنوان همسر و مادر این 2 امام به عهده داشتند.

 

اساتید حوزه های علمیه خواهران و کارشناسان حوزه زن و خانواده چهارمحال و بختیاری، حضرت هاجر را از دیگر زنان تاریخ دانست که با از خود گذشتگی حضرت ابراهیم را در انجام رسالت و فرامین الهی یاری کردند.

 

وی با تأکید بر لزوم همراهی زنان در شرایط سخت اقتصادی کشور خاطرنشان کرد: در شعب ابیطالب تحریم های سخت اقتصادی بر مسلمانان اعمال شد به نحوی که مسلمانان صدر اسلام غذا برای خوردن نداشتند، در روز عاشورا تحریم علیه خانواده و یاران امام حسین (علیه السلام) به حدی بود که آب برای خوردن پیدا نمی شد و اگر آذوقه ای در خیمه بود در عصر عاشورا در آتش سوخت و زنان و کودکان که تنها بازماندگان این قیام بودند، این شرایط سخت را به خوبی تحمل کردند.

 

قربانی ضمن اشاره به ماجرای فدک افزود: غصب فدک توسط دشمنان امیرالمومنین (علیه السلام)، نیز نوعی اعمال تحریم اقتصادی بر این امام بزرگوار و پیروان ایشان بود، لیکن امام علی (علیه السلام) با وجود 25 سال خانه نشینی اجازه ندادند اسلام فراموش شود و امروز نیز وظیفه مسلمانان این است که با وجود شرایط سخت اقتصادی، برای حفظ و ترویج ارزش های ناب اسلامی بکوشند.

 

 

کد خبر 727957

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha