به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدمهدی مروج الشریعه عصر (۲۴ شهریور) در کارگروه مشترک اشتغال و کمیسیون هماهنگی بانک های استان اظهار داشت: با تحلیل گردش منابع داخلی بانک ها، می توان دریافت که چه میزان تسهیلات و سرمایه گذاری در راستای اهداف طرح آمایش استان انجام گرفته است.
وی با تاکید بر فرصت ها و مزیت های فراوان استان خراسان جنوبی در دو بخش معدن و صنایع دستی افزود: امروز خراسان جنوبی نیازمند یک مرکز اطلاع رسانی ویژه برای معرفی مزیت های استان به سرمایه گذاران است که در همین راستا، سیستم بانکی و دستگاه های اجرایی نیز باید برای آشنایی افکار عمومی با این پتانسیل ها، عمل کنند.
استاندار خراسان جنوبی بنیه بانک های دولتی استان را با توجه به ارقام پرداختی تسهیلات ضعیف توصیف کرد و خواستار چاره اندیشی برای جذب منابع بیشتر و مشتری یابی شد.
وی همچنین بر سوق دادن منابع داخلی بانک های استان برای رونق محصولات استراتژیک استان «زعفران، زرشک، پنبه و ....» تاکید کرد و گفت: در حال حاضر ۸۷ درصد منابع داخلی بانک ها توسط سرمایه گذار جهت گیری می شود و تنها ۱۳ درصد این تسهیلات، تکلیفی است.
مروج الشریعه به مصوبه شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور هم اشاره ای کرد و یادآور شد: بر این اساس در پنج استان غرب و چهار استان شرق، بانک مرکزی مکلف شده است که در قالب طرح توسعه و تسهیل سرمایه گذار، تسهیلات با یارانه دولتی به سرمایه گذاران پرداخت کند که خراسان جنوبی نیز یکی از این استانهاست.
عباس رکنی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هم به پرداخت 83 درصد اعتبارات ابلاغی مرحله اول طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری اشاره کرد و گفت: مرحله دوم این طرح، به زودی ابلاغ خواهد شد.
نظر شما