به گزارش خبرنگار شهری شبستان، حسن خلیلآبادی، رییس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران در نشست خبری امروز با اشاره به اتفاقاتی که باعث خشک شدن چشمه علی شد، گفت: حفاری های انجام شده برای احداث ادامه خط شش مترو از دولت آباد به ضلع شرقی حرم عبدالعظیم الحسنی باعث خشک شدن چشمه علی این میراث هشت هزار ساله شد.
خلیل آبادی با بیان اینکه مسئولان مترو تلاش کردند تا خشک شدن چشمه علی را به خشکسالی و کمبود آب ارتباط دهند، افزود: کارشناسان و شرکت های مشاور مترو بارها در خصوص حفاری ها و خشک شدن آب چشمه علی در منطقه شهرری هشدار داده بودند.
وی با بیان اینکه متاسفانه بسیاری از پروژه های عمرانی پیوست فرهنگی، زیست محیطی و گردشگری ندارند، خاطرنشان کرد: بسیاری از مسئولان خوشحال اند که هشت خط مترو در تهران راه اندازی کرده اند در حالی که ایجاد این خطوط مترو باعث شده است حدود 50 هزار قنات در تهران خشک شود و مراکز تاریخی، باغات و مزارع از این محل آسیب ببینند.
خلیلآبادی با اشاره به تلاش شرکت مترو برای نصب هواکش در مقابل موزه فرش که یکی از موزه های فاخر محسوب می شود، گفت: اگر آن زمان از نصب هواکش در مقابل موزه فرش جلوگیری نمی کردیم این اقدام انجام می شد.
رییس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران گفت: امروز شاهد هستیم در مقابل بنای قدیمی مجلس دیوارکشی انجام شده است که ما نسبت به آن تذکر داده ایم اما اعلام کرده اند که برای ایجاد امنیت این دیوارکشی انجام شده است.
خلیلآبادی تصریح کرد: با پیگیری هایی که انجام داده ایم آب در تونل های مترو در منطقه چشمه علی وجود دارد اما این آب ها را با دستگاه های پمپاژ وارد آب فاضلاب سرخ حصار می کنند و آب های آلوده را به کشاورزانی که حقآبه ای از چشمه علی داشتند، می فروشند.
نظر شما