تمام دستگاه ها موظف به حمایت از تحول در مزیت های استان هستند

استاندار خراسان رضوی گفت: همه ما موظف به ایجاد تحول در حوزه مزیت ها و ظرفیت های استان و ایجاد ارزش افزوده و انجام فرآوری بر روی آنها هستیم .

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی در هشتادو پنجمین جلسه اقتصاد مقاومتی استان که در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد برگزار شد با اشاره به اینکه در این راستا تمامی دستگاه های اجرایی برای کمک و مساعدت و نیز حمایت های تسهیلاتی و مانند آن از این طرح ها آمادگی دارند، گفت:مدیران نباید خود را در گیرودار آیین نامه ها و دستورالعمل ها محدود کنند و باید با همت و تلاش مضاعف برای گره گشایی از حوزه های مختلف و امور مردم تلاش کنند.

وی با بیان اینکه هر فردی که با نیت خالص به وجه الله برای آسایش و پیشرف این ملت و کشور کار کند هیچ گاه خوار نخواهد شد، افزود : همه کسانی که برای استفاده از ظرفیت های استان از دانش و توان و تخصص بهره جسته و این ظرفیت ها را با سودآوری مضاعف و امکان ایجاد اشتغال بیشتر به کار گیرد باید حمایت شوند.

رشیدیان با بیان اینکه مونتاژ برترین برندهای خودرویی در کشور پیشرفت نیست و از این طریق پیشرفته محسوب نمی شویم ، گفت : اما اگر بتوانیم ظرفیت های علمی دانشجویان و دانش آموختگان خود را به عرصه تولید منتقل کرده و تولید با دانش روز و فناوری و فرآوری مناسب همراه شود به قدرت و قوت اقتصاد و تولید کشور و خوداتکایی منجر می شود.

به گفته وی از این رو ظرفیت هایی که در حوزه علمی ، پژوهشی و صنعتی برای ایجاد ارزش افزوده وجود دارد باید شناسایی شده و همه موظف به حمایت هستیم.

استاندار خراسان رضوی عنوان کرد : تمام ظرفیت های اطلاعاتی و اقتصادی آمریکا و قدرت های دنیاو کشورهای منطقه در جنگ هشت ساله رژیم بعث با جمهوری اسلامی ایران به حمایت از رژیم صدام آمده بوده و در این شرایط فرزندان این آب و خاک با تمام وجود و همه داشته های خود ایستادند و از این سرزمین دفاع کردند و همه این موفقیت ها حاصل ارزش های مکتب اباعبدالله (ع) بود.

وی گفت: امروز هم نیاز است این ارزش ها در جامعه تقویت شود و در این جنگ روانی و اقتصادی دشمن ، فرزندان ما با اتکا به ارزش های دینی ، آزادگی و خودباوری و خداباوری می توانند سربلند بیرون آیند.

رشیدیان با بیان اینکه جحد، تلاش و حرکت توام با ایمان برای رسیدن به اهداف عالیه ای که خداوند برای تعالی انسان ترسیم کرده است، ادامه داد:پارسال در جلسه ای این ظرفیت به عنوان مزیتی بالقوه برای استان مطرح شد و تصمیم بر آن است به جای خام فروشی ، تلاش ها بر تبدیل این تولید به محصولی با ارزش افزوده بالاترو ایجاد اشتغال برای استان متمرکز شد.

استاندار خراسان رضوی با ابراز خوشحالی نسبت به این موضوع که در پی آن امروز با همت اساتید و پژوهشگران دانشگاه آزاد ۴ محصول دانش بنیان با استفاده گوگرد تولید شده است ، افزود : امروز با ارزش افزوده فوق العاده ای که برای استان و کشور در حوزه مباحث صنعتی، محیط زیست و کشاورزی ایجاد می کند نه تنها مشکل نگهداری گوگرد تولیدی نخواهیم داشت بلکه می تواند منجر به اشتغال و ایجاد ارزش افزوده قابل توجه این محصول شود.

وی ابراز امیدواری کرد: این همکاری بین دانشگاه ها با توجه به ظرفیت های کشاورزی ، صنعتی و مزیت های بالقوه ای که در استان وجود دارد همچنان ضمن شناسایی آنها در راستای ایجاد ارزش افزوده و تولیدات دانش بنیان در این حوزه ها بهره گیرد.

رشیدیان تصریح کرد : در بحث ارزش افزوده باید دانشگاه ها ضمن تقویت ظرفیت ها و توان یکدیگر،هم افزا بوده و سقف علمی استان را ارتقا دهند.

وی هفته های پژوهش استان را نمودی از این همگرایی و تعامل بین دانشگاه ها و بخش خصوصی و صنعتی، دولتی و بانک ها دانست و افزود : همین امر موجب شده تا استان چندین سال اخیر به صورت پیوسته رتبه نخست کشور را در حوزه پژوهشی از آن خود کند.

رشیدیان گفت: از سویی استفاده از ظرفیت های دانایی در حوزه چالش های جدی استان است که در این راستا خراسان نمونه خوبی است و امروز دانشگاه فردوسی بر روی حوزه آب و محیط زیست، دانشگاه آزاد در بحث حاشیه نشینی، پیام نور در حوزه آسیب های اجتماعی و جهاد دانشگاهی هم بر روی موضوع اشتغال متمرکز شدند.

وی در مطالعه کاربردی جهاد دانشگاه در حوزه اشتغال گفت : با توجه به ظرفیت ها و محدودیت ها دو مساله را در کنار هم دیدند که نخستین آن ایجاد ارزش افزوده و ثروت بیشتر از داشته ها و مزیت های استان و دوم موضوع ایجاد اشتغال بالاتر است.

وی با بیان اینکه امروز بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر جوان بیکار داریم که ۴۸ درصد آن دانش آموختگان دانشگاهی هستند، افزود: باید تلاش کنیم ظرفیت لازم برای اشتغال آنان ایجاد شود.

استاندار خراسان رضوی در پایان با اشاره به موضوع گوگرد ، گفت : باید این تلاش ها مستمر ادامه یابد و ظرفیت دو میلیون تنی تولید بخشی از آن به سایر استان ها و خارج از کشور صادر می شود در استان به طور کامل فرآوری شده و برای نیاز داخلی استفاده شود.

وی با اشاره به 4 محصول اظهار کرد :در این میان لیستی از واحدهایی که در تملک بانک ها و تعطیل است تهیه شده و از این ظرفیت برای تولید بدون کارخانه و صنعتی ایده ها و طرح های دانش بنیان استفاده شود.

رشیدیان اظهار کرد : اگر برای مباحث ماقبل تولید صنعتی و رسیدن به مرحله صنعتی شرایط خاصی نیاز است تا به توانمندی لازم برسند ، شهرک علم و فناوری و نیز ظرفیت پژوهشکده پالایشگاه گاز خانگیران سرخس کمک کرده تا به مرور ساختار لازم ایجاد و در مرحله بعد تولید صنعتی دنبال شود.

کد خبر 727594

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha