سینمای ایران بدهکار «انقلاب اسلامی» است

مدیرکل حوزه هنری خراسان جنوبی گفت: سینمای ایران هنوز بدهکار اتفاق اجتماعی مهمی به نام «انقلاب اسلامی» است و باید در بسیاری از موضوعات بر زمین مانده، ورود و فیلم تولید کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، مجید کریمیان شامگاه (۲۱ شهریور) در مراسم اکران فیلم «تنگه ابوقریب» ویژه هنرمندان استان به مناسبت روز ملی سینما اظهار داشت: در آستانه چهل سالگی انقلاب باید تاریخ سینمای ایران را مرور کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه سینمای ایران بلندی ها و قله های متعددی داشته است، افزود: علاوه بر اینکه تاریخ سینمای قبل از ایران قابل بررسی است، با وقوع انقلاب اسلاب ایران، بسیاری از هنرمندان متاثر از این تحول اجتماعی و انقلابی، در عرصه های مباحث اجتماعی موثر بودند که یک عقبه شاید قابل دفاع را به حرکت قابل دفاع تبدیل کردند.

 

مدیرکل حوزه هنری خراسان جنوبی ادامه داد: در این سال ها، سینماگرهای مختلفی در عرصه انقلاب اسلامی، تولیدات متعددی را انجام داده اند که برخی از این تولیدات قابل دفاع و برخی هم قابل نقد است.

 

وی با بیان اینکه بعد از وقوع انقلاب،‌ شاهد یک مولود جدید به نام «سینمای انقلاب» بودیم، اظهار داشت: در یک جامعه، وقتی اتفاقات عمیق و ژرف اجتماعی می افتد، هنرمندان متاثر از این اتفاقات اقدام به تولید اثر می کنند که سینمای ۵۷ به بعد، ماحصل همان تحول ایدئولوژیک بود.

 

کریمیان با تاکید بر اینکه امروز سینماگرهای موفقی از جمله جمال شورجه و حاتمی کیا در تاریخ سینمای انقلاب داریم، گفت: سینمای ایران هنوز بدهکار اتفاق اجتماعی مهمی به نام «انقلاب اسلامی» است و باید در بسیاری از موضوعات بر زمین مانده، ورود و فیلم تولید کند.

 

به گفته وی، در دهه اخیر، سینمای ایران شاهد رویش سینماگرهای جدیدی بود که متاثر از تفکر انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف، به دنبال پاسخگویی به نیاز اجتماعی بودند که از جمله آن دو فیلم اخیر «به وقت شام و تنگه ابوقریب» است.

 

وی خاطرنشان کرد: به مناسبت روز ملی سینما، اکران رایگان فیلم تنگه ابوقریب به هنرمندان مرکز استان هدیه شد.

 

کد خبر 727501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha