ایجاد شفافیت و عدالت اجتماعی با راه‌اندازی سامانه تدارکات الکترونیکی دولت

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه ایجاد شفافیت و عدالت اجتماعی با راه‌اندازی سامانه تدارکات الکترونیکی دولت تحقق می یابد گفت: تاکنون ۴۰ هزار سامانه کسب و کار در دولت الکترونیک تحت پوشش قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، رمضانعلی صادق زاده، رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت امروز (۲۱ شهریور) در همایش استانی سامانه تدارکات الکترونیک وزارت صنعت و معدن تجارت که در سالن الغدیر استانداری گیلان برگزار شد گفت: قانون تجارت الکترونیک در مجلس ششم به تصویب رسید.

 

وی با بیان اینکه با اجرای دولت الکترونیک فرایند کاری در کشور سهل‌تر شده است، گفت: سامانه تدارکات الکترونیکی دولت یکی از 9 پروژه دولت الکترونیک است که فرا وزارتخانه‌ای و فرا قوه‌ای است.

 

صادق زاده اذعان کرد: 150 هزار سامانه کسب و کار در فضای مجازی فعال است.

 

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: با راه‌اندازی طرح سامانه تدارکات الکترونیکی دولت، مجوز و صلاحیت این سامانهها صادر خواهد شد که تاکنون 40 هزار سامانه کسب و کار در کشور مجوز فعالیت را دریافت کرده‌اند.

 

وی ادامه داد: با اجرای این طرح اعتماد ملی، شفافیت و عدالت اجتماعی افزایش خواهد یافت.

 

صادق زاده خاطرنشان کرد: حمایت از تولید داخل و مبارزه با فساد، رانت و .... از دیگر مزایای اجرای طرح دولت الکترونیک است.

 

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: 53 هزار کالای داخلی شناسایی شده که در مبادلات الکترونیکی حضور دارند.

 

وی گفت: با اجرای طرح سامانه تدارکات الکترونیکی دولت، اجازه معاملات کالاهای خارجی داده نخواهد شد.

 

صادق زاده با بیان اینکه تاکنون چهار هزار و 388 دستگاه عضو سامانه تدارکات الکترونیکی دولت هستند اذعان کرد: همه دستگاه‌های غیردولتی و عمومی می‌توانند از طرح دولت الکترونیک بهره گیرند.

 

سیف الله مسرور، مدیرکل بازرسی گیلان نیز در این مراسم بیان کرد: شفافیت عملکرد دستگاه‌های اجرایی و مسئولان برای عامه مردم و ارزیابی آن یکی از مهمترین مزایای اجرای سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است.

 

وی با بیان اینکه این طرح در گیلان با موفقیت انجام شده است، گفت: امروزه هیچ دولت حقیقی بدون دولت الکترونیک و مجازی نمی‌تواند به حیات خود ادامه دهد.

 

مسرور اذعان کرد: اگر دولت حقیقی از دولت الکترونیک فاصله بگیرد محکوم به فساد خواهد شد.

 

وی زیرساخت، قطع و وصل‌های بی‌مورد را از دغدغه‌های دولت الکترونیک دانست و خاطرنشان کرد: برخی نگاه سنتی داشته و مشتاق به فعالیت روال گذشته هستند در صورتی که در گذشته تخلفات و شکایات بیشتر بود و اکنون با اجرای طرح‌های دولت الکترونیک کاهش یافته است.

 

کد خبر 727380

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha