ضرورت بیان جاذبه های تاریخی فرهنگی و گردشگری استان البرز در بیلبوردهای تبلیغاتی

مدیرکل میراث و گردشگری استان البرز گفت: عدم تعامل شهرداری هاو سازمان پایانه ها و حمل و نقل جاده ای به منظور استفاده از بیلبوردهای تبلیغاتی مسیر ۹۰ کیلومتری کرج به قزوین برای معرفی جاذبه های تاریخی فرهنگی و گردشگری استان البرز وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از البرز و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان البرز فخرالدین صابری مدیر کل میراث فرهنگی استان  با حضور در جلسه کارگروه میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان نظرآبادگفت: شهرستان نظرآباد یکی از شهرستان های معتبر و دارای ویژگی های ارزشمند در زمینه صنعتی کشاورزی دامداری و جاذبه های تاریخی فرهنگی گردشگری استان البرز است که در زمینه تاریخی وجود تپه 9هزار ساله ازبکی موید این موضوع می باشد

وی در ادامه گفت : یکی از دغدغه‌های ما در استان البرز عدم تعامل شهرداری هاو سازمان پایانه ها و حمل و نقل جاده ای با اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری این  استان به منظور استفاده از بیلبوردهای تبلیغاتی مسیر ۹۰ کیلومتری کرج به قزوین برای معرفی جاذبه های تاریخی فرهنگی و گردشگری استان البرز است.

وی اضافه کرد: اداره کل میراث فرهنگی در هیچ زمینه‌ای هیچگونه درآمد ریالی ندارد و با توجه به همین موضوع پرداخت مبالغ بسیار بالا برای تامین تابلوهای شهری و بین راهی برای ما کار محالی است.

صابری با اشاره به اهمیت موضوع معرفی جاذبه های گردشگری استان گفت: معرفی جاذبه های فرهنگی تاریخی و گردشگری استان البرز یک وظیفه عمومی است که برای میراث فرهنگی استان عایدی نخواهد داشت بلکه باعث رونق اقتصادی بیش از پیش استان البرز خواهد شد.

وی همچنین افزود: تا زمانی که یک حرکت و یک هماهنگی مناسبی بین دستگاه‌های مرتبط صورت نپذیرد و به همراه آن یک عزم عمومی ایجاد نشود شاهد همین روند فعلی خواهیم بود.

وی در ادامه گفت: صنعت گردشگری امروز یکی از معتبرترین صنایع جهان در تامین منافع اقتصادی است و در مقام مقایسه آن با سایرصنایع  این موضوع مشهود است که با کمترین هزینه نسبت به صنایع دیگر بازدهی اقتصادی و ایجاد اشتغال مناسبی را شاهد خواهیم بود.

صابری همچنین با بیان اینکه در بوم گردی هدف روستاها می باشند و با حفظ زیست بوم و معرفی زندگی با سبک و سیاق و خوردنی و نوشیدنی های سنتی بایستی همراه باشد گفت:

از دهیاران استان البرز این انتظار می رود تا نگاهی ویژه به موضوع بوم گردی داشته باشند و با شناسایی خانه های قدیمی و زیبای منطقه خود و توجیه صاحبان آنها و با دریافت وام های درصد پایین بتوانند این منازل را تبدیل به یک اقامتگاه بوم گردی نمایند تا با تبلیغات مناسب زمینه حضور و اقامت گردشگران داخلی و خارجی را در استان البرز فراهم آورند.
وی ادامه داد : ما آمادگی داریم در صورت ایجاد شرایط مناسب و تقاضای کافی برای این اقامتگاه های بوم گردی کلاس های آموزشی به منظور برخورد درست با مشتری و ارائه خدمات استاندارد در اقامت های بوم گردی را برگزار نماییم.

مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان البرز در پایان گفت: دهیاران آثار و وسایل قدیمی مصرفی مردم را در گذشته در مناطق تحت سکونت خود شناسایی نمایند تا در همان منطقه و روستا یا با ثبت و انتقال آن به مرکز شهرستان مقدمات ایجاد و تاسیس موزه مردم شناسی شهرستان نظرآباد صورت پذیرد.

دکتر فلاح نژاد فرماندار شهرستان نظرآباد نیز در این جلسه با اشاره به داشته های فرهنگی تاریخی و گردشگری فراوان شهرستان نظرآباد گفت: از این داشته‌ها که هر کدام برای رونق صنعت گردشگری در یک منطقه می‌توانند یک ظرفیت بالا به شمار بروند بایستی استفاده درست شود.

وی همچنین اضافه کرد: هدف ما این است که روزی میراث فرهنگی در جایگاه واقعی و درست خود قرار گیرد تا جایی که در زمینه ایجاد اشتغال به تنهایی بار همه حوزه‌های صنعتی را به دوش کشد.

وی در پایان گفت: ما تمام قد از سرمایه گذاری در حوزه گردشگری آموزش بازاریابی و فروش صنایع دستی و مرمت و نگهداری از ابنیه و آثار تاریخی در کنار میراث فرهنگی حمایت می کنیم.

کد خبر 727299

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha