به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، مصطفی یادگاری، آزاده و جانباز مدافع حرم امشب (18 شهریور) در محفل خاطره گویی «گاهی آسمان» از سلسله برنامههای جنبی کنگره شعر استانی چهل سالگی که در تالار آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم برگزار شد، به بیان خاطرات اسارت در جنگ با گروههای تکفیری پرداخت.
این آزاده رها شده از اسارت تکفیریهای سوریه اظهار داشت: شهدای ما برای نماز شهید شدند و جنگ را رها میکردند و نماز را اول وقت میخواندند.
یادگاری به دوران اسارت خود توسط گروههای تکفیری اشاره کرد و افزود: ما در سیاه چال بودیم اما با صدای اذان به نماز میایستادیم و نماز خود را شیعه وار میخواندیم.
وی که از نیمه رمضان تا 28 صفر در سال 91 در اسارت بود، افزود: ما در این 6 ماه که اسیر بودیم، هیچ امیدی به آزادی و بازگشت به وطن نداشتیم.
این جانباز مدافع حرم به یکی از خاطرات خود در دوران اسارت اشاره کرد و گفت: در یکی از ایام دوران اسارت، دعای توسل خواندیم؛ یکی از رزمندان که همراه ما در اسارت به سر میبرد، پس از دعای توسل به حضرت زینب و حضرت رقیه (علیهما السلام) شکایت میکند که چرا در دفاع از سوریه به اسارت کشیده شده است.
یادگاری افزود: این رزمنده همان شب در عالم خواب به زیارت حضرت رقیه (علیهاالسلام) میرود و در کنار ضریح طفلی را میبیند که میگوید: رحمت الله بیا جلو، چرا شکایت مرا به پدرم کردی؟ ببین منم تازیانه خوردم، ما نگهدارنده شما هستیم و هیچ اتفاقی برای شما نمی افتد.
وی با بیان اینکه نبرد سوریه نبرد حقی بود، تصریح کرد: امروز در فضای مجازی، علیه حضور ایران در سوریه موضع گیریهای شدیدی میکنند، در حالیکه هدف دشمن از این وقایع، ایران است.
این آزاده مدافع حرم تأکید کرد: امروز ما به دفاع از عمق رسیدیم، امروز در شرق و غرب و جنوب کشور درگیر هستیم، اما جانفشانیهای رزمندگان اسلام را در این مناطق شاهدیم.
یادگاری با بیان اینکه زبان هنر رساترین زبان در انتقال مفاهیم است، گفت: ما از هنر میتوانیم در جهت نهادینه کردن ایثار و شهادت استفاده کنیم.
نظر شما