طیب صفری، کارشناس معاونت فرهنگی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اردبیل گفت: شناسایی ظرفیت های بسیار خوب کانون های مساجد در مناطق شهری و روستایی می تواند نگرشی نو برای انتقال تجربیات در کارهای فرهنگی باشد.
وی، تصریح کرد: شاهد فعالیت های خلاقانه از سوی کانون ها هستیم و این نقطه امیدی برای افزایش ظرفیت ها و فعالیت های کانون های مساجد است.
صفری با یادآوری این مطلب که ارکان فعال مساجد با وحدت رویه می توانند موفقیت فرهنگی ایجاد کنند، عنوان کرد: امام جماعت، هیئت امنا، مدیر کانون و مسئول پایگاه اگر وحدت و همدلی داشته باشند شاهد کارهای ارزشمند بوده ایم و این موفقیت منجر به جذب نوجوانان و جوانان در محلات به مساجد می شود.
این مقام مسئول، خاطر نشان کرد: کانون های مساجد ظرفیت خوبی برای برنامه ریزی فرهنگی در سطح محلات برای نوجوانان و جوانان است تا راه مبارزه عملی برای تهاجم فرهنگی نشان دهد.
صفری، ادامه داد: ورود در حوزه کارآفرینی و نقش آفرینی فرهنگی یکی دیگر از خلاقیت های مدیران مسئول برای حل عمده مشکلات جوانان و مبارزه با بیکاری در محله ها است.
کارشناس معاونت فرهنگی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، بیان کرد: انسجام و هم فکری به پویایی مساجد منجر می شود که می تواند پایه های مسجد طراز اسلامی نزدیکتر و شاخص های موفقیت را در سطح محلی به همه معرفی کند.
وی، اظهار داشت: فعالیت کانون های مساجد معطوف به زمان اوقات فراغت نیست و بسیاری از فعالیت ها در زمان تحصیل اعضای کانون نیز اجرا می شود و والدین با تشویق فرزندانشان در برنامه های مساجد می توانند بهترین و سالم ترین فعالیت را برای آنها ترسیم کنند.
نظر شما