به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، سید مرتضی موسویان، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امروز(۱۷ شهریور)در نشست خبری با اصحاب رسانه در کرمان به برگزاری پنجمین دوره جشنواره ملی بازی های رایانه ای خلیج فارس اشاره و تصریح کرد: این جشنواره شناخته شده و ۴ دوره برگزار شده و با توجه به ظرفیت بالای استان کرمان و استعدادهای خوبی که در اینجا وجود دارد؛ امسال در کرمان برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه این جشنواره در ارتباط و تعامل با تمام استان ها و بازیگران کشور است؛ اظهار داشت: از دل این جشنواره بازیگران ما به جشنواره های خارجی راه یافتند.
موسویان با بیان اینکه ۹۵ درصد بازی هایی که در بازار ایران مورد استفاده قرار می گیرد خارجی است؛ گفت: جشنواره پنجم با ۵ بازی ایرانی همراه است و رشد خوبی را نسبت به دور اول و دوم که شاید فقط با بازی های خارجی بود؛ نشان می دهد.
وی ادامه داد: بازی امروز در کشورهای توسعه یافته به صنعت پول ساز تبدبل شده و در افزایش تولید ناخالص ملی کشورها به حدی رسیده که برنامه های ملی برای تولید بازی در کشورهای دیگر وجود دارد.
موسویان گفت: مهاجرت از فضای حقیقی به مجازی سالهاست که با بازی شروع شده و در حین آن انتقال دانش هم صورت می گیرد؛ بازی سالهاست به عنوان ابزاری برای ورود به دنیایی که در سال ۲۰۳۵ به بلوغ خود می رسد برای مهاجرت افراد به محیط مجازی استفاده می شود.
وی تصریح کرد: بازی در تمام زمینه ها از جمله آموزش نقش آفرینی می کند؛ آموزش با بازی تکنیک حرفه ای برای ارتقا دانش افراد است و برای همین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، پیشنهاد برگزاری اولین جشنواره «بازی ساز» که فراتر از جشنواره ی بازی است را داد و ما این جشنواره را مستقل خواهیم دید و با هدف حمایت از تولید داخلی، پشتیبانی مستقل خواهیم کرد.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در جشنواره بازی های رایانه ای، بازیگران مد نظر هستند و در جشنواره بازی ساز، همه علاقه مندان به بازی؛ گفت: جشنواره ای بنیان گذارده می شود که هدف آن تربیت بازی ساز است و چرخه این کار توسط عرضه کنندگان بازی در داخل، کامل می شود.
وی با افزودن اینکه ۱۴۰۰ مؤسسه حقیقی و حقوقی با ما در ارتباط هستند و برای ما طرح و ما برای آنان اموزش قرار می دهیم؛ تصریح کرد: همه علاقه مندان به بازی سازی می توانند از این طریق مجوز بگیرند تا از ۱۸ سالگی کار حرفه ای و درآمدزا شروع کنند.
نظر شما