گفتمان نبوی، علوی و رضوی ریشه در وحی دارد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان گفت:گفتمان نبوی، علوی و رضوی ریشه در وحی دارد و از پیشنیه ۱۴ قرن برخوردار است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، حجت الاسلام والمسلمین علی اصغر فضیلت در آیین اختتامیه چهاردهمین جشنواره ملی داستان رضوی در سمنان، با اشاره به اینکه این جشنواره ملی ، حرکتی در راستای گفتمان سازی دینی و رضوی در جامعه است گفت: رواج گفتمان در هر جامعه یکی از شاخص های توسعه یافتگی آن جامعه است و ارتقای سطح گفتمان نیز نشانگر ارتقای توسعه یافتگی محسوب می شود.

 

وی با تاکید بر لزوم ایجاد جریان گفتمان برای مقابله با توطئه های دشمنان انقلاب و اسلام در جامعه گفت: برگزاری جشنواره ملی داستان رضوی حرکتی در جهت گفتمان سازی دینی، نبوی، علوی و رضوی در جامعه است.

 

جشنواره رضوی گفتمان سازی با استفاده از اثر داستان است

فضیلت افزود: در شرایط فعلی که جامعه جهانی تمام تلاش خود را به خرج داده است تا ملت ایران را ملتی فاقد گفتمان نشان دهد هر حرکتی که در جامعه گفتمان را ترویج نماید ارزشمند و جای سپاس دارد.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان تصریح کرد: جشنواره رضوی گفتمان سازی با استفاده از اثر داستان است و این گفتمان در بخش های دیگر می تواند در قالب اثر نمایش، فیلم بلند و سایر رشته های فرهنگی و هنری ایجاد و تدوام یابد.

 

وی بیان کرد: جشنواره داستان رضوی با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی، گسترش فعالیت های فرهنگی، ادبی مذهبی مرتبط با سیره پاک ائمه‌ معصومان به ویژه حضرت امام رضا (علیه السلام)، گرامیداشت تولیدکنندگان و پدیدآورندگان آثار برتر فرهنگی، هنری در زمینه سیره، شخصیت و معارف آن امام عزیز و کمک به انتشار گسترده تر آن بر اساس محورها و موضوعات داستان سبک زندگی رضوی برگزارمی شود.

 

ارسال یک هزار و 259 اثربه جشنواره داستان رضوی سمنان

فضیلت به رسالت های برگزاری جشنواره کبوتر حرم، اشاره داشت وگفت: بازخوانی روایت های تاریخی مرتبط با امام رضا(علیه السلام)، تأثیر فرهنگ رضوی در زندگی مردم، ارتباط معنوی با امام هشتم شیعیان، خاندان، اصحاب و یاران ایشان و همچنین اشاعه فرهنگ وقف و واقفان رضوی از رسالت های این جشنواره است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با تجلیل از برگزار کنندگان چهاردهمین جشنواره ملی داستان رضوی ، تعداد  آثار ارسالی به این جشنواره را یک هزار و 259 اثر ذکر کردوگفت:  سمنان با 144 شرکت کننده در رتبه اول و خراسان رضوی با 124 شرکت کننده و تهران با 83 شرکت کننده در رده های دوم و سوم هستند.

 

وی با بیان اینکه جشنواره امسال تنها در یک بخش داستان کوتاه برگزار می شود افزود: تعداد داستانهای کوتاه ارسالی به جشنواره چهاردهم نسبت به جشنواره سیزدهم 17 اثر افزایش دارد.

 

فضیلت با اشاره به اینکه در بین داستانهای ارسالی به جشنواره امسال 227 داستان کوتاه کوتاه و هفت داستان بلند نیز وجود دارد متذکر شد: در جشنواره چهاردهم تنها آثار مربوط به بخش داستان کوتاه پذیرفته شده است.

کد خبر 726313

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha