به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهور، در مراسم افتتاح بزرگ ترین ذوب آهن غرب کشور در شهرستان اسدآباد با بیان اینکه جرقه احداث ذوب آهن غرب کشور به بهانه معادن سنگ آهن روستای شیروانه مطرح شده است، گفت: این کارخانه را در زمره کارخانه های دیگر کشور درآوردیم چراکه به تولید شمش چدن آن به سراسر کشور نیازمند هستیم.
وی با بیان اینکه سالانه 21 میلیون تن مصرف تولیدات ذوب آهن در کشور داریم، افزود: این در حالی است که کشور ایران هنوز به مقدار تولیدات ذوب آهن ایده آل خود نرسیده است و در 10 سال آینده مصرف این تولیدات به 50 میلیون تن در سال می رسد.
رحیمی با بیان اینکه جای گسترش برای کارخانه ذوب آهن غرب کشور در شهرستان اسدآباد وجود دارد، تصریح کرد: همچنین باید از فرصت هایی که در این منطقه پیش می آید، این کارخانه را گسترش داد تا اشتغال هزاران نفر را در برگیرد.
معاون اول رئیس جمهور ساخت قطعات فلزی در شهرستان اسدآباد را در نوع خودش بی نظیر خواند و اظهار داشت: با این امر از وارد کردن قطعات فلزی خودرو به کشور بی نیاز خواهیم شد.
رحیمی با بیان اینکه هنوز زیرساخت های اساسی در کشور به نهایت خود نرسیده است، خاطرنشان کرد: بسیاری از کشورها زیرساخت های خود را به نهایت رسانده اند و اکنون در تلاش برای رفاه، اسایش عمومی مردم کشور خود هستند.
وی با بیان اینکه 8 سال جنگ تحمیلی پیشرفت کشور ایران را از همه لحاظ عقب انداخته است، گفت: امروزه هم 20 شبکه تلویزیونی فارسی زبان علیه ایران کار و از سفرهای استانی رئیس جمهور ابراز ناراحتی می کنند.
وی در خصوص مصوبات سفرهای رئیس جمهور و هیات دولت به استان همدان، افزود: در سفر اول تکمیل مصوبات را داشتیم همچنین در سفرهای دوم و سوم به ترتیب 80 و 50 درصد پیشرفت کاری و در سفر دور چهارم بررسی مشکلات و موانع برسر راه مصوبات را داریم که در 2 سال آینده هیچ طرحی باقی نماند.
رحیمی با بیان اینکه استان همدان از لحاظ زیر ساخت های صنعتی عقب است، تصریح کرد: باید توسط مهندسان و مدیران شرکت های صنعتی طرحی جدیدی در بخش صنعت برای استان همدان اجرا شود تا گام های بلندی در استان برداریم.
وی یکی از زیرساخت های اساسی کشور را جاده ها دانست و گفت: در کشور ایران به ویژه شهرستان اسدآباد باید جاده ها دوبانده شود تا با این عمل شاهد مرگ هزاران نفر از آحاد مردم به ویژه جوانان نباشیم.
رحیمی همچنین با اشاره به آبیاری نوین در مزارع، افزود: امروزه آبیاری نوین یک سوم آبیاری که کشاورزان قبلا انجام می دادند این امر به مفهوم سه برابر شدن کشت محصولات در زیر خاک است.
پایان پیام/
نظر شما