۲۴۹ کانون فرهنگی هنری مساجد استان سمنان در سامانه سجا ثبت نام کردند

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان از ثبت نام ۲۴۹ کانون فرهنگی هنری مساجد استان سمنان در سامانه سجا خبردادوگفت: مشخصات تمام کانون های مساجد استان دراین سامانه ثبت شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، حجت الاسلام محمدرضا حدادیان درنشست با مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان سمنان گفت: سامانه سجا، سامانه جامع آمار و اطلاعات مساجد با هدف ساماندهی کانون‌های مساجد راه اندازی شده است.

 

حدادیان با بیان اینکه پرداخت سرانه کانون‌های مساجد منوط به ثبت نام در این سامانه است اعلام کرد: بر اساس بخشنامه ابلاغ شده از سال جاری پرداخت سرانه مساجد، حمایت از کانون ها، صدور کارت عضویت از طریق پورتال جامع اطلاعات کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، سجا انجام شده و منحصر به کانون‌هایی است که در سامانه ثبت نام کرده و گزارشات و برنامه‌های کانون خود را در این سامانه بارگذاری می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه راه اندازی سامانه جامع اطلاعات و آمار کانون‌های فرهنگی هنری مساجد( سجا) فضای ارتباطی و شبکه سازی خوبی را در بین کانون ها سامان می دهداضافه کرد : از زمان راه اندازی این سامانه تاکنون مشخصات  پنج هزارو200 نفر از اعضای کانون های مساجد دراین سامانه به ثبت رسیده است.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان با اشاره به اینکه قریب ۱۶ هزار نفر درکانون های فرهنگی هنری مساجد سمنان عضو هستند افزود: ۱۲ کانون تخصصی،۱۲ کانون مصلی و سه کانون دانشگاهی در سطح استان سمنان خدمات ارائه می‌کنند.

 

وی بابیان اینکه ۹۳کانون فرهنگی در روستاهای استان سمنان فعالیت می کنند، ابراز داشت: به منظور فقرزدایی تلاش شد تا برنامه‌های فرهنگی در مناطق کم برخوردار استان نیز اجرا و از تمرکز بر مراکز شهرها جلوگیری شود که طرح‌های مختلفی از جمله خانواده و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مبارزه با مواد مخدر، آموزش والدین و سبک زندگی اسلامی، پیوند مدرسه، مسجد، خانواده در این کانون‌ها دنبال می‌شود.

 

حدادیان با بیان اینکه۸۵ کتابخانه با ١٤ هزار و۷۳۹نفرعضو در کانون های فرهنگی هنری مساجد این استان فعالیت دارند اضافه کرد: تا این لحظه تعداد ۹۱ کتابدار از ۸۵ کتابخانه مسجد در این استان به ثبت رسیده است.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان با اشاره به اینکه تعداد چهار کتابخانه درجه یک و چهار کتابخانه درجه دو و هفت کتابخانه درجه سه، ۳۱ کتابخانه درجه چهار و ۳۹ کتابخانه درجه پنج از این استان در سامانه به ثبت رسیده است اظهارداشت: از آمار فوق تعداد ۶۲ کتابخانه شهری و ۲۳ کتابخانه روستایی بوده وهفت هزارو ۸۸۶ متر مربع مساحت را شامل می‌شود.

 

به گفته وی همچنین تعداد ۷۸ کتابخانه باز در این استان ثبت شده است که از این تعداد ۲۵ کتابخانه روستایی و ۵۳ کتابخانه شهری است.

 

حدادیان با تاکید بر اینکه کلیه برنامه ها و فعالیت کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان بر طبق اصول و سیاست های ستاد عالی کانون های مساجد کشور تنظیم و اجرایی شده است بیان کرد: رویکرد تولی گری در دبیرخانه استان سمنان و واگذاری برنامه های اجرایی به کانون های توانمند و کادرسازی تقویت نیروهای مستعد در کانون ها و آموزش های لازم برای تربیت نیروهای متخصص و متعهد در دستور کار قرار گرفته است.

کد خبر 725520

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha