به گزارش خبرگزاری شبستان، سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفتمین مجمع عمومی اتحادیه تشکل های قرآنی کشور با تاکید بر لزوم در خدمت گرفتن توان معاونت های این وزارتخانه در مسیر قرآن گفت: علاوه بر این، معاونت های مختلف باید بخشی از اعتبارات خود را به فعالیت های مرتبط با قرآن اختصاص دهند.
وی با بیان این مطلب که موسسات قرآنی امکان ورود به پیوست فرهنگی را دارند، اظهارکرد: راه اندازی مدارس قرآنی گامی موثر در رفع بی سوادی این عرصه در کشور است، چراکه با وجود گذشته 3 دهه از پیروزی انقلاب ناتوانی دانش آموزان در روخوانی و روان خوانی قرآن پذیرفتنی نیست.
حسینی تهیه طرح های فراگیر و اثرگذار را از رسالت های موسسات قرآنی برشمرد و تصریح کرد: رفع بی سوادی قرآنی در کشور نیازمند مربیان آموزش دیده است از این رو رایزنی با وزیر آموزش و پرورش برای بکارگیری حافظان و قاریان قرآن انجام می شود.
بیمه فعالان قرآنی از اولویت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این مطلب که تهیه طرح های فراگیر در موسسات زمینه ارائه آنها در دولت را فراهم می کند، ادامه داد: بیمه فعالان قرآنی از اولویت های اصلی این وزارتخانه است و انتظار می رود که دستگاه های دیگر نیز در اجرای آن همکاری لازم را داشته باشند.
وی از همکاری در راه اندازی شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان ها خبرداد و عنوان کرد: تعدد شوراها بار مسئولیت استانداران را افزایش می دهد و ممکن است برپایی جلسات آن با دشواری مواجه شود.
حسینی درباره پیگیری روند تجلیل از نخبگان قرآنی ابرازکرد: بنیاد ملی نخبگان چندین بار برای انجام این امر درخواست خود را اعلام کرده است و وزارت ارشاد هم کار را به سازمان اوقاف واگذار کرده اما هنوز نتیجه گیری خاصی در این زمینه نشده است.
بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتقان، وی در حاشیه این مجمع از برگزاری منظومه جشنواره های قرآنی آیات خبرداد و گفت: این جشنواره اکنون در رشته های مختلف و در سراسر کشور در حال برگزاری است و ماه گذشته بخش فیلم آن در استان اصفهان برگزار شد.
هدفمندی یارانه ها حمایت های فرهنگی را دچار تغییر نمی کند
حسینی درباره انتقال بخش های مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچون مرکز توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی به قم تصریح کرد: این وزارتخانه آمادگی برای انتقال برخی از بخش های خود را دارد اما در قم زیرساخت های مناسب برای این کار فراهم نیست.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این مطلب که هدفمندی یارانه ها در حمایت از برنامه های فرهنگی تغییری ایجاد نمی کند، اظهارکرد: تقویت و ایجاد کانون های فرهنگی و هنری در روستاها از دیگر اقداماتی است که باید پیگیری شود، از سوی دیگر 500 خانه فرهنگ دیجیتالی در مساجد کشور به زودی آغاز به کار می کند.
وی با درخواست همکاری از حوزه های علمیه و علماء برای همکاری در تولید آثار فاخر سینمایی خاطرنشان کرد: تقدیر از تولیدات کنونی علی رغم برخی ضعف ها در این عرصه ضروری است تا دیگر علاقه مندان از فعالیت گریزان نشوند.
پایان پیام/
نظر شما