به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهور در مراسم افتتاحیه کنفرانس بین المللی گردشگری کشورهای آسیایی، ظهر امروز (5 شهریور) در سالن اجتماعات استانداری همدان گفت: امسال کشور با دو رویداد بین المللی گردشگری مواحه بود یکی رویداد تبریز و دیگری همدان به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای آسیایی در ۲۰۱۸ بود که اقدام ارزنده ای است .
وی افزود: همدان تنها یک نام نیست نشانه و نماد بزرگی از حیات فرهنگی و تمدنی ایران و کانونی زایا در متن طبیعت سرزمین ماست با داشتن دانشمندان بزرگ و امروز نیز مردمانی صبور و هنرمند نقش زیادی در توسعه دارد.
وی گفت: اگر تاریخ همدان را از دوران ماد در نظر بگیریم خواهیم دید همدان امروز نیز زاینده و زیباست و با صنعتگران و هنرمندان و سرمایه گذاران باهوش خود می تواند قطب مهمی در توسعه گردشگری باشد.
وی یادآور شد: صنعت گردشگری در توسعه پایدار نقش تعیین کننده ای دارد و در پاسداری از میراث ها و ارزش های فرهنگی و بنیان های خودباوری و گسترش ارتباطات میان فرهنگی و درامدزایی این صنعت ایجاب می کند تحرک در این حوزه را به ضرورت منطقه ای و جهانی حساب اوریم.
معاون اول رییس جمهور گفت: طبق پیش بینی سازمان جهانی جهانگردی آینده جهانگردی دنیا تا سال ۲۰۲۰ در اختیار گردشگری خواهد بود که سهم قابل توجهی نیز برای کشور ما افزایش خواهد یافت.
جهانگیری ادامه داد: نقش صنعت گردشگری در توسعه انسانی، سیاسی و فرهنگی حائز اهمیت است و نقش آن در ادیان و فرهنگ ها ، زمینه توسعه جهانی است.
معاون اول رئیس جمهور بیان کرد: از سوی دیگر فناوری علمی، حوزه پزشکی و دارویی و همکاری اقتصادی و صنایع سنگین و تعاملات و مراودات بین بانکی نیز زمینه خوبی برای همکاری کشورهای آسیایی است.
جهانگیری تصریح کرد: علاوه بر این گردشگری زمینه تعامل را فراهم می کند و مجمع گفتگو کشورهای آسیایی فرصت هماندیشی و نزدیک بودن دیدگاه ها را فراهم کرده است که در چهار چوب این مجمع می توانیم همکاری و تعامل سازنده را فراهم کنیم ، شناسایی نقاط قوت و ریشه کردن فقر ، افزایش رقابت اقتصادی در بازار جهانی، تقویت همکاری منطقه ای و تبدیل قاره آسیا به یک جامعه جهانی جزو اهداف تشکیل این مجمع است .
وی عنوان کرد: ایران در فرهنگ و تاریخ بشری نقش مهمی را دارد و همه استعداد های جغرافیایی ، انسانی و تاریخی را داراست که می تواند در مسیر گردشگری زمینه خوبی را فراهم کند و با داشتن یک میلیون آثار تاریخی ۴ هزار اثر ثبت ملی و ۲۳ اثر ثبت جهانی و تنوع اقلیمی مطلوب دارای مزیت هایی در حوزه گردشگری است که این ظرفیت می تواند ثروت جدید در منابع ملی فراهم کند.
نظر شما