۲۱۰۰ سیم کارت فعال اتباع خارجی در البرز/ کلاهبرداری رایانه ای با  ساخت صفحات اینستاگرام جعلی

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان البرز یکی از وظائف پلیس فتا را رصد فضای مجازی و اقدامات پیشگیرانه در این فضا خواند و گفت: یک سری سیم کارت ها با عنوان اتباع خارجی از عراقی ها و افغانی ها فعال شده اند و در بازار در حال فروش بود، اخذ شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، سرهنگ محمد اقبالی، رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان البرز در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه که پیش از ظهر دوشنبه (5 شهریور) برگزار شد، گفت: نخستین موضوع بحث پرونده کلاهبرداری رایانه ای است که عده ای اعلام می کردند که صفحات اینستاگرام آنان هک شده است و از طرف آنان به دنبال کنندگان پیامی درخواست مالی اعلام شده بود.

 

به گفته اقبالی، بنابر بررسی ها و اقدامات پلیسی متوجه شدیم که هک نبود، بلکه با ساخت صفحه جعلی مبالغی را از نزدیکان افراد به بهانه های متعدد طلب کرده بودند.

 

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی البرز با بیان این مطلب که این پرونده کلاهبرداری 2 متهم داشت که در تهران دستگیر شده اند، توضیح داد: دقت افراد در استفاده از اینستاگرام اهمیت اساسی دارد و مردم باید هوشیاری لازم در این رابطه داشته باشند و تائیدیه بگیرند از پیام هایی که به آنان داده می شود.

 

سرقت از خودپردازهای مغازه ها

 

سرهنگ اقبالی از پرونده دیگری با عنوان سرقت 20 میلیون تومانی از خودپردازهای مغازه ها خبر داد و گفت: پرونده دیگری که بررسی شد، سرقت از خودپردازهای مغازه ها بود که بنابر بررسی های صورت گرفته 2 نفر با استفاده از دستگاه های قدیمی خودپرداز سرقت می کردند.

 

وی افزود: یکی از وظائف پلیس فتا رصد فضای مجازی و اقدامات پیشگیرانه در این فضا است، که براساس آن با خبر شدیم یک سری سیم کارت ها با عنوان اتباع خارجی از عراقی ها و افغانی ها فعال شده اند و در بازار در حال فروش است.

 

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی البرز ادامه داد: در این زمینه 2 نفر دستگیر شدند که از این افراد 2 هزار و صد سیم کارت از آنان اخذ شد و دفاتر فروش سیم کارت اینان بیش از 2 هزار سیم کارت فعال کرده بودند و قصد فروش آن را داشتند.

 

 

کد خبر 724069

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha