به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی استان سمنان ، حجتالاسلام علی شکری از چهار برابر شدن تعداد مبلغان مستقر استان سمنان در بازه زمانی مدیریت دولت تدبیر و امید تا پنجماهه اول سال۹۷ خبر داد و بیان کرد: در سال۹۱، ۲۶ مبلغ در سراسر استان مستقر بودند این میزان در سال ۹۲ به ۲۸، ۹۳ به ۳۲، ۹۴ به ۴۸، ۹۵ به ۶۹، ۹۶ به ۸۱ و در پنجماهه اول سال جاری به ۱۰۴ نفر افزایشیافته که نشان از نگاه ویژه سازمان تبلیغات اسلامی به روستاهای و مناطق محروم این منطقه دارد.
وی بابیان اینکه استقرار روحانی در روستاهای محروم یک نیاز است، افزود: تحقیقات میدانی نشان میدهد روستاهایی که دارای روحانی مستقر هستند ازلحاظ موضوعات اجتماعی و فرهنگی وضعیت بهتری دارند و از سوی دیگر استقرار روحانی در زمره مطالبات مردم متدین استان سمنان محسوب میشود لذا تبلیغات اسلامی با درک این اهمیت از زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید تاکنون با اهتمام ویژه به مقوله اعزام مبلغ توانسته رشد بسیار چشمگیر چهار برابری را در حوزه استقرار مبلغان رقم بزند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان درباره رشد دیگر شاخصهای این اداره کل نیز گفت: در سال ۹۲ مجموع مبلغان اعزامی استان به مناسبتهای مذهبی شش هزار و ۱۹۰ مورد بوده که این میزان در سال۹۶ به هفت هزار و ۶۳۰ نفر افزایشیافته که نشان از رشد ۱۵درصدی در مقوله اعزام مبلغ میدهد.
شکری از رشد ۲۰ درصدی تعداد هیئات مذهبی ثبتشده در استان سمنان نیز طی سالهای ۹۲ تاکنون خبر داد و بیان کرد: پیش از روی کار آمدن دولت یازدهم یک هزار و ۲۹۷ هیئت مذهبی ثبتشده در استان وجود داشت که این میزان در سال جاری به یک هزار و ۴۳۷ هیئت افزایشیافته است.
وی درباره تعداد گفتمانهای برگزارشده در مجموعه اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان نیز، توضیح داد: در سال۹۲ شاهد اجرایی شدن ۱۸۲ گفتمان دینی در سطح استان بودیم که این تعداد در سال ۹۶ به ۸۸۶ مورد رسید و در پنجماهه نخست سال جاری این میزان به ۳۳۶ مورد ارتقاء یافت که نشان از رشد چشمگیر در این حوزه میدهد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: تعداد شرکتکنندگان در طرح غنیسازی اوقات فراغت استان نیز از دو هزار و ۳۷۲ نفر در سال۹۲، به چهار هزار و ۲۰۰ نفر در سال جاری افزایشیافته که رشدی قریب به ۱۸۰ درصد را نشان میدهد و از سوی دیگر چنین رشد قابلتوجهی در حوزه فعالیتهای آموزشی قرآن کریم نیز دیده میشود به این شکل که در سال۹۲ شاهد برگزاری دورههای آموزشی برای دو هزار و ۶۴۵ نفر قرآن آموز بودیم که در سال۹۶ این میزان به سه هزار و ۴۵۷ نفر افزایش یافت.
شکری درباره اقدامات ترویج و تبلیغی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان و نتایج آن نیز، گفت: تعداد شرکتکنندگان در اعتکاف سال۹۲ در تمام هشت شهرستان استان، شش هزار و ۴۴۸ نفر بود که این شاخص در سال ۹۶ به ۱۳ هزار و ۴۲۵ نفر رسید که یکی از دلایل عمده این افزایش، اجرای برنامههای ویژه اعتکاف، ساماندهی معتکفان و مساجد میزبانی اعتکاف، ترویج و تبلیغی این سنت حسنه در قالب اقدامات تبلیغی و ... توسط اداره کل است.
وی همچنین از رشد دیگر شاخصهای تبلیغی و فرهنگی از زمان روی کار آمدن دولت یازدهم تاکنون در استان سمنان خبر داد و گفت: نگاه ویژه دولت تدبیر و امید و همراهی سازمان تبلیغات اسلامی در اجرای برنامههای فرهنگی و رشد شاخصهای این عرصه باعث شده تا شاهد رشد اقدامات مثبت در حوزه تبلیغی و فرهنگی نیز باشیم که نتیجه آنها قطعاً ارتقای فرهنگ عمومی و کاهش آسیبهای اجتماعی است.
اعزام ۷۱۰مبلغ ویژه دهه ولایت به سمنان
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان همچنین از اعزام ۷۱۰ مبلغ به مناسبت دهه ولایت به سراسر استان خبر داد و گفت: از این تعداد ۶۹۹ نفر بومی استان هستند.
وی بر ضرورت بهره گیری از تمام ظرفیتها برای بزرگداشت دهه ولایت بر ترویج فلسفه غدیر در راستای ترویج گفتمان ولایتمداری تاکید کرد و افزود: در این راستا اقدام به اعزام ۷۱۰ مبلغ بومی و غیر بومی به سراسر استان شده است.
شکری همچنین با بیان اینکه ۶۹۹ مبلغ بومی و ۱۱ نفر نیز اعزامی از دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم هستند، افزود: باید با بهرهگیری از پیامهای عرفه و غدیر، زمینه لازم برای تبیین ابعاد مختلف این مناسبتها و انجام تبلیغات محیطی مناسب در سراسر استان فراهم شود.
رئیس ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبهای مذهبی استان سمنان با یادآوری اینکه این نشست به مناسبت در پیش بودن عید سعید غدیر با موضوع سیاستگذاری و ارائه توصیهها و پیشنهادات ستاد در خصوص برنامههای این ایام برگزار شده است، تصریح کرد: تعداد ۱۸ روحانی متخصص و همچنین ۲۴۱ مبلغ زن در کنار دیگر روحانیان اعزامی میتوانند در تحقق برنامههای این ایام نقش قابل توجهی داشته باشند.
شکری اشاره ای نیز به نقش مداحان اهل بیت (علیه السلام) در جامعه داشت و با تاکید بر اینکه ولایتمداری لازمه کار مداحی است، یادآور شد: مداحان به عنوان سرمایههای معنوی نظام وظیفهای مهم در فضاسازی برنامهای و محتوایی برای ترویج فضائل اخلاقی در جامعه و اتخاذ تدابیر لازم در راستای شناساندن معارف غدیر داردند لذا باید اهتمام ویژهای در برگزاری جشنهای این ایام داشته باشند.
وی بر لزوم ترویج روح غدیر در جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: روح غدیر تبیین ولایت است و پیام آنرا باید به درستی منتقل کنیم، غدیر عید امت اسلامی است لذا برای تقویت وحدت کلمه در امت اسلامی باید پیش از پیش اهتمام داشت.
نظر شما