ضرورت تغییر در الگوی سفرها / نقشه راه ایمنی کشور تدوین شده است

معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی با اشاره به تدوین نقشه راه ایمنی کشور گفت: در این نقشه ناوگان، نیروی انسانی، جاده‌ها و مدیریت ایمنی و مدیریت پس از سانحه جهت کاهش تلفات مورد بررسی قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، مهرداد تقی زاده، معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی امروز (3 شهریور) در کمیسیون اجرایی ایمنی استان گیلان با بیان اینکه ایمن‌سازی نیازمند فرهنگ‌سازی است گفت: ایجاد جاده‌های مختلف موجب تردد بیشتر و در نتیجه افزایس تلفات می‌شود.

 

وی با بیان اینکه احداث مسیرهای جدید، خودرو محوری را افزایش می‌دهد افزود: هرچه میزان حمل و نقل عمومی افزایش یابد تعداد کشته‌شدگان جاده‌ایی نیز کاهش می‌یابد.

 

تقی زاده افزایش دوربین‌های کنترل سرعت، آموزش همراه با اعمال قانون و جریمه‌های سنگین را از عوامل بازدارنده دانست و گفت: با توجه به آمار بالای تصادفات موتورسواران و عابران پیاده در گیلان باید از مشاور تامین ایمنی عابر و موتورسیکلت در استان بهره گرفته تا راهکاری جدی در این خصوص اندیشیده شود.

 

وی تعداد دوربین‌های کنترل سرعت استان را کم دانست و افزود: این دوربین‌ها باید بر مبنای سرعت نقطه‌ایی تنظیم تا بازدارنده باشد.

 

معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: تعداد زیادی از تصادفات منجر به فوت جاده‌های کشور در مناطق مسکونی و در 30 کیلومتری شهرها رخ می‌دهد که با نصب دوربین متمرکز بر سرعت نقطه‌ایی می‌توان این تلفات را کاهش داد.

 

وی با اشاره به تدوین نقشه راه ایمنی کشور افزود: در این نقشه ناوگان، نیروی انسانی، جاده‌ها و مدیریت ایمنی و مدیریت پس از سانحه جهت کاهش تلفات مورد بررسی قرار گرفته است.

 

تقی زاده با تاکید بر ضرورت تغییر در الگوی سفرها اظهارکرد: باید حمل و نقل هوایی و ریلی را توسعه داده و سفرها را به این سمت هدایت کنیم تا بار ترافیکی جاده‌های کشور کاهش یابد.

 

وی خواستار کاهش قیمت خودرو و افزایش هزینه استفاده از خودرو شد و گفت: ما دقیقا برخلاف دنیا در حال حرکت هستیم و همین امر موجب تداوم مشکلات ایمنی ما شده است.

 

معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی خواستار تشدید برخورد با متخلفین شد و اذعان کرد: طی این چند سال تعداد کشته‌های ما به خاطر استفاده از خودروهای شخصی در حال افزایش است.

 

وی با اشاره به خط راه آهن گیلان و احداث ایستگاه در خارج شهر گفت: احداث ایستگاه راه آهن خارج از شهر جذابیت راه آهن را کاهش می‌دهد.

 

تقی زاده تاکید کرد: باید ترمینال‌های برون شهری به مرکز شهر نزدیک تا استفاده از آن برای عموم مردم سهل‌تر شود.

کد خبر 723515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha