مجتبی رستمی فر، کارگردان تئاتر متفاوت «تاکسیدرمی» از اهواز، با اشاره به اهمیت محیط زیست در تمامی دوران و نادیده گرفتن زیست بوم منطقه ای که به هر دلیلی در آن جنگ روی داده است، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: قصه نمایش «تاکسیدرمی» مربوط به حیوانات اهلی است که در جنگ شرایط ناخوشایندی را گذرانده اند.
وی ادامه داد: در این نمایش سعی کرده ام از نگاه دیگری به جنگ بپردازم، چرا که فقط انسان ها نبوده اند که در جنگ تحمیلی آسیب دیده اند.
رستمی فر، با اشاره به درک متفاوت خوزستانی ها به خصوص شهرستان های آبادان و خرمشهر از جنگ، افزود: ما شرایط واقعی را دیده ایم و از نزدیک جنگ را لمس کردیم و حالا باید از زوایای دیگر و متفاوت تر از سایر هنرمندانی که جنگ را لمس نکرده اند، کار کنیم، چرا که تاثیرات جنگ از این استان به خصوص دو شهر مذکور برچیده نشده است.
وی ضمن ابراز ناراحتی از نبود فضای آکادمیک هنری در استان خوزستان، بیان کرد: یکی از آرزوهایم خواندن تئاتر در دانشگاه است تا اصولی و حرفه ای آن را بیاموزم، اما به دلیل نبود دانشکده تئاتر در استان موفق به ادامه راه در مسیر آکادمیک نشدم، امیدوارم متولیان فرهنگ و هنر برای این مقوله فکری کنند تا بتوانیم آموزه های خود را به صورت اصولی و اساسی طبقه بندی کرده و به کار بگیریم.
وی ابراز امیدواری کرد: این جشنواره دفاع مقدسی که به شکل مبتکر انه ای مقاومت و فتح را به نمایش عموم می گذارد همه ساله پربارتر از همیشه برگزار شود و همواره هنرمندان در تلاش جهت ایجاد دغدغه جدیدی برای مخاطب هنر باشند و ذهن پرسشگر برای مخاطب پرورش دهیم.
کارگردان نمایش «تاکسیدرمی» در پایان اجرای خود را به مردم خرمشهر تقدیم کرد و اذعان داشت: این اجرا متعلق به مردم خرمشهر است چرا که بهترین و دراماتیک ترین نمایش خود را در کوچه پس کوچه های همین شهر در هشت سال دفاع مقدس با تلخی و از خود گذشتگی تمام اجرا کرده اند.
نظر شما