به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل ازپایگاه خبری سوره مهر، در این کتاب، نویسنده که شاعر و روزنامهنگار نیز است به دلیل برگزیده شدن در یک مسابقه شعری به حج اعزام شده است ، او شعرش را در ابتدای کتابش آورده همان شعری که سبب برنده شدنش در مسابقه شده است.
نثر کتاب از یک طرف از صنایع ادبی، ارجاعات به آثار شاعران و نویسندگان دیگر، ظرافتها و بازیهای زبانی خالی نیست و از یک طرف این بازیها و زبانآوریها مانعی در درک و فهم مقصود نمیشود.
شفاعی در مقدمه اثر نوشته است: «نمیدانم تعلق گرفتن عنوان خاطرات به این کتاب درست است یا خیر، شاید تأملات، دریافتها و تجربهها عنوان بهتری باشد، چه نه حوصلة سفرنامه نوشتن به معنای معمول را داشتهام و نه احتمالاً خواننده را به کار میآید که مثلاً در ماه ذیحجه فلان روز و کدام سال، چه کردهام و چه گفتهام.
بیشتر سعی کردهام آنچه در لحظه حس میکنم به قلم بیاورم و البته اگر این حسها تکراری است و یا چیز دندانگیری نصیب خواننده نمیکند، پیشاپیش شرمندة قلت معنویتی هستم که باید در آن «لحظه» حس میکردم و لاجرم هر کس به قدر فهم خود از دریای معنویت حج چیزی درمییابد و سهم فهم من از اینها بیشتر نبود... »
گفتنی است چاپ اول کتاب در سال 89 منتشر شده است.
نظر شما