تشکیل بانک اطلاعاتی از ایده ها و استارت آپ های حوزه روستایی ضروری است

استاندار گلستان اظهار کرد: تشکیل بانک اطلاعاتی از ایده ها و استارت آپ های حوزه روستایی ضروری است و باید تلاش کنیم با اقتصادی سازی ایده ها زمینه اشتغال را فراهم آوریم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان، سید مناف هاشمی، استاندار گلستان عصر روز گذشته (29 مرداد) در نشست با جوانان ایده پرداز حوزه روستایی که با حضور دکتر رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری برگزار شد، گفت: جوانان مستعد گلستان در راستای ارائه ایده ها به خوبی عمل کرده اند و مدیریت استان از ایده های جدید در مسیر اشتغال زایی چه در حوزه فناوری اطلاعات و چه در حوزه روستایی حمایت می کند.

 

وی افزود: طرح روستای بدون بیکار که در سطح 50 روستای 14 شهرستان پیگیری می شود و همچنین طرح روستاهای بدون معتاد نشان از اهمیت جمعیت روستایی در برنامه ریزی های استان دارد.

 

هاشمی یادآور شد: اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا در روستاها را به عنوان یک اولویت پیگیری می کنیم و در واقع هدف ما پایداری جمعیت روستایی استان است.

 

استاندار گلستان به رتبه استان در جذب اعتبارات در حوزه روستایی از طریق بانک سینا اشاره کرد و گفت: نسبت به توان ریالی ابلاغی در صندوق ذخیره گلستان با پرداخت 100 میلیارد تومان در رتبه پنجم قرار دارد.

 

هاشمی با تاکید بر تشکیل بانک اطلاعاتی از ایده ها و ایده پردازان، خاطر نشان کرد: این بانک اطلاعاتی به ما کمک می کند که با آگاهی از مشکلات مالی، پولی، برند، مجوز و ... استارت آپ ها در جهت رفع موانع پیش روی آنان تلاش کنیم.

 

وی با بیان اهمیت صنایع دستی روستایی، گفت: تلاش داریم مکانی را جهت فروش صنایع دستی روستایی در گرگان ایجاد نماییم و معتقدم اگر چنانچه چنین فضایی در پایتخت نیز ایجاد شود می تواند ظرفیتی برای ارائه صنایع دستی روستایی31 استان کشور باشد.

 

استاندار گلستان تاکید کرد: طرح های بسیار خوبی از سوی جوانان ارائه شده است که باید با حمایت و همبستگی آنها را اقتصادی کنیم و موجب افزایش اشتغال و کاهش بیکاری در سطح استان شویم.

 

در این نشست صمیمانه تعدادی از جوانان ایده های خود را در حضور استاندار گلستان و معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری معرفی کردند.

 

کد خبر 723060

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha