حجت الاسلام یوسف یوسف پور، مسئول شورای هماهنگی و تبلیغات اسلامی مازندران، امروز ( 13 مهر) به خبرنگار شبستان گفت: دهه کرامت از اوّل ماه ذی القعده سالروز ولادت کریمه اهل بیت فاطمه معصومه(س) آغاز شده و یازدهم ماه ذی القعده سالروز ولادت حضرت رضا (ع) پایان می پذیرد و این دهه پیام های ارزشمندی داشته و یادآور خاطرات مهمی است.
وی با بیان اینکه دهه کرامت پیامدهایی را برای جوانان و به ویژه برای دختران در پی دارد که اخلاق اسلامی و کرامت، پاکدامنی و طهارت، حیا و عفّت، حجاب و صیانت و دانش و تربیت از جمله آنهاست اذعان کرد: این دهه همچنین یادآور تولد دو اسوه بزرگ الهی برای هدایت مردان و زنان جهت نیل به عزت دنیا و سعادت آخرت و طلوع در نعمت بزرگ ولایت و امامت و درخشش دو چهره نورانی جود و کرامت و وفای خواهری با محبت چون معصومه(س) و مهر برادری مهربان چون حضرت امام رضا(ع) است.
این مسئول یادآور شد: برکات وجودی این خواهر و برادر در ایجاد دو مرکز علمی و دو پایگاه بزرگ فرهنگی مقدس قم و مشهد جان های تشنه علم و فضیلت را سیراب می کند و همچنین انتظار می رود با کرم خداوند متعال، تمام مردم به ویژه جوانان، دختران و پسران جامعه اسلامی را توفیق دهد تا این پیام را دریافت کرده و با یادآوری این خاطره ها و نعمت های الهی خدارا سپاس بگوئیم و پیروی از این اسوه ها جامعه را به جامعه رضوی و فاطمی تبدیل کنیم.
حجت الاسلام یوسف پور بیان کرد: مشکل بزرگ همان عدم سازماندهی برنامه های فرهنگی در مناسبت های مذهبی و انقلابی است و هنوز آنطور که شایسته است برنامه ها و مراسم فرهنگی سازمان یافته نیست و آن طور که باید مدیریت نمی شود.
مسئول شورای هماهنگی و تبلیغات اسلامی مازندران در خصوص تأثیر پذیری و نهادینه کردن دهه کرامت در جوانان، عنوان کرد: هر برنامه دینی و مذهبی، مراسم و نکوداشت ها چنانچه با تدبیر هدفمند، برنامه ریزی صحیح و مدیریت علمی و هنرمندانه با شناخت مخاطب و خواسته های فکری جوانان انجام گیرد به طور یقین تأثیر گذار خواهد بود.
وی افزود:باید با برنامه حساب شده و هدفمند، اصلاح ساختار فرهنگی و اجتماعی و بهره وری از هنرهای تربیتی و درک جایگاه جوان و اهتمام به خواسته های آنان، بستر اصلی هدایت و تربیت را آماده کرد و در آن صورت است که برنامه های دهه کرامت و امثال آن اثرگزاری کامل خود را خواهد داشت.
حجت الاسلام یوسف پور در خصوص بهره جستن از دهه کرامت در ارائه ارزش های دینی و معارف رضوی تصریح کرد: اصولاً ارزش های دینی، بیان معارف الهی و معرفی اسوه های تعلیم و تربیت که با فطرت انسانی هم سویی دارد و جاذبه های خاصّی را خواهد داشت که جان های پاک را جذب می کند ولی باید معارف و اسوه ها را با زبان قابل فهم مخاطب ارائه کرد و نتیجه گرفت.
پایان پیام
نظر شما