به گزارش خبرنگار شبستان، یاوند عباسی، مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران در مراسم تجلیل از آزادگان استانداری در خصوص سهمیه اشتغال ایثارگران گفت: با مرور صحبت های امام راحل که سلام بنده را به آزادگان برسانید و یا بیان مقام معظم رهبری که آزادگان آبروی نظام هستند جایگاه ایثارگران کاملا مشخص است.
وی در ادامه بیان کرد:که اشتغال ایثارگران ماده 48 قانون الحاق ظرفیتی است،علاوه بر ظرفیتی که سهمیه مطرح کرده که جهت استخدام و اشتغال ایثارگران به کار گرفته می شود.
عباسی با بیان اینکه در ماده 21 قانون جامع خدمات رسانی دو سهمیه 25 درصدی و پنج درصدی لحاظ شده است، تصریح کرد: سهمیه پنج درصدی برای همسر، فرزندان و جانبازان زیر 25 درصد و سهمیه 25 درصدی نیز برای همسر، فرزندان و جانبازان آزادگان زیر یک سال اسارت و رزمندگان بالای شش ماه سابقه حضور در جبهه در نظر گرفته شده است.
وی در ادامه افزود: وزارت کشور ابتدا باید از سهمیه ها این گونه استفاده کند که بر اساس ماده 48 یک فرزند از ایثارگران جذب شود. مابقی نیز مربوط به افراد عادی و ایثارگرانی است که در آزمون شرکت می کنند که البته همه اینها منوط به این است که سهمیه اشتغال اختصاص داده شود.
مشاور وزیر کشور با اشاره به ظرفیت جدید پیش بینی شده در قانون برنامه ششم توسعه اظهار کرد: در طول قانون برنامه ششم توسعه کلیه فرزندان جانبازان 70 درصد و فرزندان شهدایی که در انتظار کار هستند باید جذب شوند که البته تحقق این امر نیز منوط به اختصاص سهمیه است.
عباسی با بیان اینکه در خصوص قوانین مربوط به این موضوع در دولت دو امکان به وجود آمده است، افزود: اول قانون جامعه خدمات رسانی به ایثارگران است که تدوین آن از سال 79 شروع شده که در مجمع تشخیص مصوب به مجلس ارسال و به دولت ابلاغ شده است و دیگری سند راهبردی خدمات رسانی به رزمندگان است.
مشاور وزیر کشور با بیان اینکه رزمندگان هیچ قانون مدونی نداشتند که در سال 94 سند راهبردی خدمات رسانی به رزمندگان مصوب شد، تصریح کرد: این قانون باید به سرعت عملیاتی شود هرچند دیر است اما ظرفیت مناسبی است.
نظر شما