به گزارش خبرنگار شبستان، محمدحسین مقیمی، استاندار تهران امروز در حاشیه تجلیل از آزادگان استانداری در جمع خبرنگاران با اشاره به نوسان قیمت مرغ در بازار گفت: نوساناتی که اکنون در حوزه قیمت کالاها از جمله مرغ در بازار وجود دارد به مرور حل خواهد شد. گاهی مواقع این نوسانات قیمت ها به دلیل دیر رسیدن کالاها یا مواد مورد نیاز فروشندگان بوده است.
وی بیان کرد: همچنین گاهی مواقع مرغداران ارز را گران تر و برخی مواقع نیز ارزان تر خریداری می کردند که این عوامل موجب نوسان قیمت مرغ در بازار شده است ولی روند کلی به سمت تثبیت قیمت ها پیش می رود.
استاندار تهران با بیان اینکه احتکار کالاها از جمله مرغ نیز در افزایش قیمت ها بی تاثیر نبوده است، اظهار کرد: باید از همان ابتدا که کالاها تولید و وارد بازار می شدند با یک سود عادلانه ای به فروش می رسیدند ولی بعضی مواقع برخی از افراد به دنبال سود بیشتر بوده و تحت تاثیر بعضی تبلیغات و القائات قرار می گیرند که باعث ایجاد چنین تنشی در بازار می شود.
وی با بیان اینکه دولت نباید ارز مورد نیاز تولیدکنندگان را تامین می کرد، خاطرنشان کرد: دولت از ابتدا به صورت شفاف اعلام کرد ما برای واردات نیازمندی های مردم، ارز مورد نیاز را تامین می کنیم در صورتی که نباید این کار را انجام می داد و در حال حاضر تولیدکنندگان ارز دولتی دریافت می کنند.
مقیمی در ادامه تصریح کرد: گاهی مواقع نیز مرغداران نهاده های خود را با 4 هزار و 200 تومان خریداری می کردند که گران تر از 3700 تومان بود لذا این اختلاف قیمت مشکلاتی را در حوزه مرغ به وجود آورد.
استاندار تهران در ادامه بیان کرد: همیشه قانونی در بازار حاکم بود که کالا با یک سود عادلانه در بازار عرضه شود ولی در فاصله این 2-3 ماه اخیر بعضی از فروشندگان برای سود بیشتر کالاهای خود را احتکار کردند در حالی که می توانستند کالاهای خود را در بازار عرضه کنند.
وی با بیان اینکه آخر مرداد پایان اجرای طرح تغییر ساعت کار ادارات است، افزود: با اجرای طرح به طور متوسط روزانه تا 400 مگاوات برق صرفه جویی شد که جا دارد از همین جا از دستگاه های دولتی تشکر و قدردانی کنیم.
مقیمی با بیان اینکه کمبود آب به دلیل نبود آب در پشت سدهای جنوب کشور بود، تصریح کرد: اگر ما با راندمان صددرصد کار می کردیم آب آشامیدنی دچار مشکل می شد لذا برای اینکه مردم با این مشکل روبرو نشوند ظرفیت تولیدی را کاهش دادیم و حدود 4 هزار مگاوات کمتر تولید شد. این 4 هزار مگاوات را بایستی مدیریت می کردیم تا اثرات کمتری بر جا بگذارد.
وی خاطرنشان کرد: در گذشته برای جبران کمبود برق ،کارخانجات و منازل مسکونی را با قطعی برق روبرو می کردیم ولی این بار دولت از خود شروع کرد و کمبود را در دستگاه های دولتی جبران کرد.
استاندار تهران با بیان اینکه ساعت یک تا 4 بعدازظهر پیک مصرف دستگاه های دولتی بود، تصریح کرد: در این راستا 2 کار انجام دادیم یکی ساعت کار ادارات را به ساعت 13 و 30 دقیقه کاهش دادیم و دیگر اینکه ابلاغ کردیم کلیه دستگاه های دولتی از برق عمومی برای سیستم سرمایشی خود استفاده نکنند که در این زمینه نیز همه کارمندان نهایت همکاری را با ما داشتند.
وی با بیان اینکه حضور کارمندان به ویژه بانوان در ساعت شش صبح بسیار سخت بود، افزود: ولی با وجود همه این مشکلات و گله هایی که برخی داشتند سیاست دولت را اجرایی کرده و باعث شدند 400 مگاوات در استان تهران کمتر برق مصرف شود.
وی با بیان اینکه 90 درصد خاموشی ها را در دستگاه های دولتی مدیریت کردیم، اظهار کرد: این تصمیمی که دولت اتخاذ کرد و همکاری ای که کارمندان داشتند موجب شد برای نخستین بار مشکلی را در ادارات حل کنیم و درصد کمی به مردم انتقال یابد.
وی افزود: همچنین تغییر کار ساعت ادارات در کاهش ترافیک هم نقش بسیار مهمی داشته است.
استاندار با اشاره به خسارات وارده در مرغداری ها و هتل ها افزود: در روزهای ابتدای اجرا طرح که هنوز اطلاع رسانی کاملی صورت نگرفته بود مشکلاتی به وجود آمد ولی بلافاصله شرکت برق از طریق سیستم اطلاع رسانی خود اطلاع رسانی کرد.
مقیمی تصریح کرد: نهادها و شرکت هایی که به دلیل اجرای طرح تغییر ساعت کار ادارات ،متضرر شده و خسارتی بر آنها وارد شده است می توانند از طریق بیمه و یا شرکت برق پیگیری کنند.
نظر شما