به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، ویژهبرنامه «مثل یک قصه» به مدت ۱۵ روز در باغ موزه هنر ایرانی برگزار میشود و در طی آن هشت فیلم سینمایی بلند و ۲۴ فیلم مستند از ساختههای خسرو سینایی به نمایش گذاشته میشود و در پایان هر بخش، جلسه پرسش و پاسخ برگزار خواهد شد.
در بخش دیگری از این رویداد عکسهای تاریخی از آلبوم تصاویر خانوادگی با روایتی داستانگونه برای مخاطبان به نمایش گذاشته میشود.
در این رویداد علاوه بر نمایش آثار مکتوب از قبیل شعر، فیلمنامه و آثار ترجمه، شرایطی فراهم شده تا علاقهمندان بتوانند آثار را با امضای این هنرمند پیشکسوت تهیه کنند.
نمایش جایزههای ملی و بینالمللی، لوحها و نشانهای دریافتی و همچنین پخش برخی موسیقی فیلمهای ساخته شده توسط سینایی و به نمایش گذاشتن ساز آکاردئون ایشان که با آن در سال ۱۹۶۵ در سالن موتزارت کاخ کنسرت شهر وین قطعاتی را تکنوازی کرد از دیگر جاذبههای این رویداد است.
خسرو سینایی سال ۱۳۱۹ در شهر ساری متولد شد و در جوانی به معماری، سینما، موسیقی و شعر پرداخت و در سینما به عنوان یک هنرمند مؤلف به اوج رسید.
عمده آثار سینایی بر پایه مستندهای اجتماعی استوار است. وی در سال ۱۳۸۷ موفق به دریافت نشان ویژه از سوی رییسجمهور لهستان شد. سینایی این نشان را به خاطر ساخت فیلم مستند «مرثیه گمشده» که روایتگر مهاجرت هزاران لهستانی به ایران در سالهای ۱۹۴۱ و ۱۹۴۲ است، دریافت کرد.
سینایی از سال ۱۳۴۶ در وزارت فرهنگ و هنر و از سال ۱۳۵۲ در تلویزیون ایران شروع به کار کرد. وی فعالیت سینمایی خود را در سال ۱۳۵۸ و با کارگردانی فیلم «زنده باد ...» آغاز کرد. سینایی افزون بر نویسندگی و کارگردانی، ساخت موسیقی و تدوین برخی از فیلمهایش را نیز بر عهده داشته است.
ویژهبرنامه «مثل یک قصه» با همکاری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، موزه سینما، موزه موسیقی، مؤسسه فرهنگی هنری آوانگار صوتی، سازمان زیباسازی شهرداری تهران در باغ موزه هنر ایرانی به نشانی: خیابان ولیعصر، بالاتر از چهارراه پارک وی، خیابان شهید فیاضی(فرشته)، انتهای خیابان بوسنی و هرزگوین، سه راه دکتر حسابی برگزار میشود.
نظر شما