اولویت ما بروز و ظهور قابلیت های تئاتری در شهرستان های کشور است

سرپرست مرکز هنرهای نمایشی، اعلام کرد: در تلاشیم تا قابلیت های تئاتری در شهرستان های کشور رابروز دهیم و کم مهری ها در این باره را جبران کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، محمد دشت گلی، سرپرست مرکز هنرهای نمایشی به ارزشمندی هنر تئاتر اشاره کرد و گفت: هنر تئاتر همراه و همزاد با انسان است.

 

در ادامه با اشاره به مقوله تئاتر دینی، اظهار داشت: این عرصه به دلیل وامدار بودن و برخواستن از آراء، عقاید و تعهد دینی و مردمی ارزشمند تر و از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

وی در ادامه مطلب فوق خلق آثار تئاتری دینی با پرداختن به موضوع امام رضا(ع) را به دلیل برخورداری از روح معنوی قوی، ارزش های متعالی و مذهبی اثر گذار دانست و اظهار داشت: در قرن های مختلف سبک ها و شیوه های مختلف تئاتری در عرصه تئاتر ایجاد شده است و هر یک متناسب با زمان خاصیتی را نمود داده اند.

 

دشت گلی تصریح کرد: اجراهای نمایشی با مضمون رضوی و سیره و شخصیت امام هشتم (ع) به دلیل ابعاد گسترده متعلق به زمان خاصی نیست و تاریخ مصرف ندارد و کنار گذاشته نمی شود.

 

وی برگزاری جشنواره های تئاتر ی با ابعاد گسترده زیبا شناسی را از رشد تئاتر به ویژه تئاتر رضو ی عنوان کرد و افزود: جشنواره ها فرصتی به وجود می آورند که هنرمندان و خالقان اثر بتوانند با نگاه زیبا شناسانه ابعاد گشوده نشده و حتی شناخته شده را به شکلی جدید در معرض دید بگذارند.

 

دشت گلی بر اهمیت آثار تولیدی در دل جشنواره هایی همچون تئاتر رضوی تاکید کرد و افزود: برای رشد تئاتر و ارتقاء آن نگاه ویژه به هنر نمایش در جامعه لازم است تا این آثار در طول سال تداوم یابند.

 

وی اضافه کرد: متاسفانه نمایش ها مناسبتی شده و اجرای این آثار معطوف به مناسبت های خاص می شود که می بایست در تمام ایام سال به اجرا درآید.

 

وی تقویت استعداد های شهرستانی در حوزه تئاتر و ارتقاء آن را یکی از اهداف جدی مرکزهنرهای نمایشی و معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد و افزود: قصد داریم که نقد ها و شاید کم مهری هایی که به تئاتر شهرستان شده را به شکل خیلی جدی تر مورد توجه قرار دهیم و مرتفع سازیم.

دشت گلی اظهار کرد: در این راستا به ویژه در توزیع اعتبارات و امکانات، حرکت متوازن و متعادلی را در پیش بگیریم و تعادل و منطق بیشتری لحاظ شود.

 

وی استقرار گروه های نمایشی در تمام استان ها و اختصاص کمک پنج میلیون ریالی و صدور مجوز برای گروه های نمایشی برای عقد قرار داد با این گروه ها و هویت بخشی و توجه بیشتر به هنرمندان شهرستان را از اولویت های این مرکز عنوان کرد.

 

به گزارش ستاد خبری هشتمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی در خراسان شمالی، دشت گلی تصریح کرد: تئاتر شهرستان ها استوانه هنری نمایش کشور است و در این یک سال اخیر و بعد از آن سعی شده و در تلاشیم که کم مهری به قابلیت های تئاتری در شهرستان ها از بین برود.

 

وی خراسان شمالی را دارای قابلیت های تئاتری ارزنده عنوان کرد و برگزاری این جشنواره ارزشی را فرصتی مناسب برای رشد هنرمندان این استان عنوان کرد.
 

پایان پیام/

کد خبر 72262

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha