به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، سید محمد کاظم حجازی، نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در نشست صمیمی فرهنگیان همدان با وزیر آموزش و پرورش در سالن اجتماعات تربیت معلم شهید مقودی همدان، گفت: آثار سفر هیأت دولت می بایستی رسیدگی به مطالبات عموم جامعه باشد و در برش کاری آموزش و پرورش باید این مجموعه بتوانند از این موقعیت به خوبی بهره برداری کند.
وی تصریح کرد: سند تحول آموزش و پرورش در دستور کار قرار دارد و این همدلی و همسویی در مجموعه برای تحقق تحول بنیادین به طور یقین، جهت را برای مطالبات تسهیل می کند.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی افزود: امروز آموزش و پرورش با توجه به ساختاری که دارد تأثیر به سزایی در ارتقای جایگاه فکری و بین الملی دارد و بایستی به آن به صورت ویژه دقت کرد.
حجازی ادامه داد: ما نیاز داریم که کار آفرینی را در ذهن دانش آموزان تقویت کنیم تا شکل بگیرد، ادامه داد: با این عمل دانش آموزان نخبه جایگاه مطلوب تری را در آموزش و پرورش پیدا می کنند.
وی اذعان کرد: جهاد اقتصادی یک شعار نیست بلکه یک بعد آن ارتقای ثروت ملی و به تبع آن ارتقای سطح زندگی عموم مردم جامعه است و اگر دانش آموزی بتواند در محیط درس مدل مطلوب ورود به یک اقتصاد ارزنده را در کلاس درس بیاموزد به طور یقین در فضای فردای جامعه نیز نقش مثبتی را خواهد داشت.
حجازی با اشاره به اینکه آنچه که در اختیار آموزش و پرورش قرار دارد بسیار متفاوت است با آنچه در تمام دستگاه های نظام وجود دارد، خاطر نشان کرد: نیروی انسانی که مهم ترین سرمایه های ملی یک مملکت هستند به امانت به دست آموزش و پرورش سپرده شده است و هر چقدر این سرمایه جایگاه خوبی داشته باشد در جامعه اثر گذاری ویژه ای خواهد داشت.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: دغدغه اصلی آموزش و پرورش بایستی آموزش باشد و فقط درگیر آموزش و فرهنگ باشد و امر رفاه و معیشت معلمان بایستی به ارگان دیگری سپرده شود.
عباس حسنی محتشم، مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان در ادامه این مراسم گفت: 10 هزار مدرسه قرآنی در سراسر کشور و 227 مدرسه نیز در این استان در حال فعالیت هستند.
وی افزود: امروز همزمان با برگزاری این جلسه نیز نشست های ویژه مدیران مدارس شهرستانها با برش شهرستانی با حضور معاونین مقام عالی وزارت آموزش و پرورش در حال برگزاری است و امیدواریم در این سفر پر خیر و برکت مجموعه تعلیم و تربیت این استان بهره لازم را ببرند.
حسنی محتشم تصریح کرد: خوشبختانه امروز مجموعه سیاست ها و برنامه ریزیهای که وزارت آموزش و پرورش دنبال می کند اغلب این برنامه در استان همدان یا در حال اجرا می باشد و یا به صورت مکمل برای فرهنگیان و دانش آموزان نهادینه شده است.
وی با بیان اینکه ساماندهی فضاهای آموزشی، اعتبارات، نیروی انسانی و تخصصی کردن حوزه های دروس در دستور کار قرار گرفته است، افزود: در سال جاری 90 درصد مدارس استان همدان در شیفت ثابت صبح ساماندهی شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان اذعان کرد: در سال جاری 35 مدرسه خاص به مجموعه مدارس خاص استان، 12 مدرسه تیز هوشان، 23 مدرسه نمونه دولتی در دوره های مختلف تحصیلی و یک باب مدرسه شاهد اضافه شد که خوشبختانه تعدادی از نخبگان استان در این مدارس پذیرفته شدند.
وی ادامه داد: با همت و پشتکار همه همکاران فرهنگی در حوزه اداری و آموزشی بالغ بر 350 مورد از مدارس استان همدان تجهیز به سیستم هوشمند سازی شدند و همچنین 350 مجتمع آموزشی و پرورشی در این استان تشکیل شد.
وی تصریح کرد: در بحث معنویت دانش آموزان با عنایت وزیر آموزش و پرورش، 10 هزار مدرسه قرآنی در سراسر کشور وجود دارد که همچنین در این استان 227 مدرسه قرآنی به عنوان مصونیت فکری و معنوی دانش آموزان در حوزه روانخوانی و روانخوانی وجود دارد.
وی افزود: کسب رتبه دوم در رشته دو میدانی، کسب رتبه اول در نانو تکنولوژی برای اولین بار در استان، کسب مقام دوم در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش و غیره از جمله مقام های کسب شده توسط دانش آموزان استان همدان است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان اعلام کرد: این استان در سال تحصیل گذشته بیش از 40 رتبه برتر کشوری را در مسابقات فرهنگی، ورزشی و هنری کسب کرده است.
پایان پیام/
نظر شما