اجرای طرح تقسیم کار ملی، برای  رفع آسیب های اجتماعی

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، بیکاری، خودکشی، اعتیاد و طلاق را مهم ترین آسیب های فرا روی استان دانست و گفت: طرح تقسیم کار ملی برای رفع آسیب های اجتماعی اجرایی می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، حبیب الله خجسته پور، معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، گفت: مقابله با آسیب های اجتماعی نیازمند مشارکت جدی مردم و مسئولان است.

 

وی افزود: طرحی با عنوان تقسیم کار ملی، جهت تقویت مشارکت ادارات و نهادها جهت مقابله و پیشگری از آسیب های اجتماعی طراحی شده است که به زودی در استان اجرایی می شود.

 

خجسته پور، با اشاره به شناسایی آسیب های اجتماعی استانف اظهار داشت: بیکاریِ، خودکشی، اعتیاد، طلاق و حاشیه نشینی پنج آسیب نخست اجتماعی در استان لرستان است.

 

وی افزود: با اجرای طرح تقسیم کار ملی، برای بررسی و رفع هر آسیب دستگاه های متولی همکاری خواهند کرد.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان ، در ادامه با اشاره به اهمیت تشکل های مردم نهاد در کاهش آسیب های اجتماعی، افزود: مشارکت مردم بویژه تشکل های مردم نهاد می تواند  نقشی مهمی در رفع آسیب های اجتماعی  داشته باشد.

 

وی با اشاره به فعالیت 134 تشکل مردم نهاد در استان، افزود:  همچنین تعداد257 تشکل و 150 نشریه دانشجویی در استان مشغول به فعالیت هستند.

 

راه اندازی مرکز متمرکز مقابله با توطئه نفوذ دشمنان

 

خجسته پور، با اشاره به نقش توطئه های دشمنان در تقویت آسیب های اجتماعی، افزود: مرکز متمرکزی در استان برای مقابله با نفوذ سایبری دشمنان راه اندازی شده است.

 

وی تصریح کرد: کارشناسان این مرکز به صورت شبانه روزی اطلاعات دستگاه ها را جهت تامین امنیت پایش می کنند.

 

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، با اشاره به اهمیت تقویت پدذافند غیرعامل برای مقابله با توطئههای دشمنان، گفت: در این راستا ضروری است که طرح های عمرانی، پیوست پدافند غیرعامل داشته باشند.

 

استان لرستان از پنج استان نخست در حوزه امنیت است

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه استان لرستان، جزء پنج استان امن کشور است، افزود: سال گذشته استان لرستان رتبه اول کشور در طرح جمع آوری سلاح را داشته است.

 

خجسته پور، در ادامه با اشاره به خلاء احزاب در استان، افزود: خلاء احزاب موجب شده است برخی رسانه ها کار حزبی انتجام دهند.

 

وی با اشاره به راه اندازی خانه احزاب در استان طی سال گذشته، اظهار کرد: با اجرایی شدن قانون توسعه دفاتر و شعب احزاب، خلاء موجود در استان از بین خواهد رفت.

 

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، افزود:  80 دفتر و شعبه حزبی فعال در لرستان وجود دارد.

کد خبر 722414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha