امید و نشاط اجتماعی عامل عمده کاهش معضلات است

مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ایجاد امید اجتماعی عامل عمده کاهش رفع معضلات است افراد باید به آینده امید داشته باشند زیرا جامعه نا امید جامعه ای افسرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، دکتر محمد مهدی احمدی، مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز(25مرداد) در دیدار با مدیرکل و روسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: فعالیت مطلوب در حوزه کاری نقش بسزایی در نگاه افراد دارد؛ لذت فعالیت در حوزه فرهنگ خاص کسانی است که شیفته خدمت به فرهنگ کشور هستند.

 

وی ضرورت اعمال سیاست های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پرهیز از فردگرایی و تصمیمات عجولانه، جدی بودن در اعمال سیاست ها، صداقت و یکرنگی در کارفرهنگی هنری را برای تک تک همکاران مجموعه لازم دانست و افزود: کارکنان، کارگزاران و مدیران دستگاه فرهنگی باید دیدگاه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را به عنوان متولی سیاستگذاری بدانند و خوب اعمال کنند به گونه ای که تناقض میان فعالیت استان ها و وزارتخانه وجود نداشته باشد.

 

مشاور وزیر افزود: تفاوت مقوله فرهنگ بادیگر حوزه ها این است که بین شغل و شاغل تناسب وجود دارد و مخاطب این حوزه انسان و اندیشه است نه ابزار بی احساس و فاقد درک. فقط با تعامل مطلوب و با اخلاق و محبت می توان در حوزه فرهنک تلاش کرد، صبوری درتعامل با مخاطبان و هنرمندان یکی از ابزارهای مهم این تعامل است باید با برنامه و تعریف هدف مقصد را مشخص و فعالیت کرد.

 

احمدی اظهار کرد:‌ فعالیت بدون هدف و برنامه موجب بی نظمی است و در بی نظمی رویداد ها و پدیده های با کیفیت خود را نمایان نخواهند کرد؛ هدف دو اثر دارد: نمایان شدن خروجی و قضاوت و ارزیابی کار توسط خود و دیگران؛  در این راستا مجموعه فرهنگ و ارشاد در دو جهت حرکت می کند رفع مشکلات فرهنگی و رفع معضلات فرهنگی و تمام فعالیت ها در این دو قالب و چارچوب است پس این دو شاخص به خوبی باید مد نظر باشد.

 

مدیر کل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: مشکلات فرهنگی شامل فضاهای فرهنگی است که باید به سمت ایجاد این فضاها رفت و گام برداشت در بخش معظلات فرهنگی که شامل ناهنجاری ها، اعتیاد، طلاق و دروغ است برای این مهم باید برنامه ریزی بلند مدت میان مدت و کوتاه مدت و کارهای پژوهشی انجام شود.

 

وی بر ضرورت اصلاح فرهنگ عمومی تاکید کرد و افزود: برای رسیدن به اهداف، همت جمعی، گروهی و هم افزایی لازم است که تعامل با همه نهادها و دستگاه های مرتبط از اهمیت بسزایی برخوردار است.

 

مشارو وزیر ادامه داد:  ایجاد فکر و وادار کردن افراد جامعه به فکر پیرامون معضلات از طریق آمار و تعامل می تواند در رفع معضلات مفید باشد؛  ریشه یابی معضلات و علل و عوامل آن در نزدیک شدن به هدف در کاهش آسیب های اجتماعی موثر است در این راستا مسائلی همچون ایجاد امید اجتماعی، نشاط اجتماعی و اعتماد سازی به عنوان راه حل اصلی معضلات است.

 

احمدی گفت:‌ ایجاد امید اجتماعی اولین راه کاهش رفع معضلات است افراد باید به آینده امید داشته باشند جامعه ناامید جامعه ای افسرده است، جامعه بانشاط عقلانیت برآن حاکم است و جامعه بی نشاط دارای رفتار غیرمعقول است نشاط درانسان رضایت می آورد و انسان را به آینده مطلوب نزدیکتر می کند.

 

وی ضمن ابراز خرسندی از نامگذاری خیابانی در شهرستان شازند به عنوان خیابان «هنر»، به تعریف و اجرای «گذر هنر » اشاره کرد و گفت: در این گذر همه ی هنرها از جمله قصه گویی، نمایش های خیابانی، خوشنویسی، نمایشگاه های هنری متناسب با سلیقه مخاطب در راستای ایحاد نشاط اجتماعی تعریف شود.

 

دکتر احمدی اعتماد سازی را سرمایه بزرگی دانست و خطاب به روسا و متولیان فرهنگی گفت: نگذارید اعتماد هنرمندان و فرهنگیان از شما کاهش یابد، با هنرمندان ارتباط بگیرید مدارا کنید و بتا مخاطبان تعامل بهینه داشته باشید؛ دیدار مردمی از تاکیدات وزیر فرهنگ و ارشا اسلامی است.

 

در ادامه این جلسه هر یک از روسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی،‌مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد، رئیس دانشگاه علمی کاربردی واحد هنر، رئیس فرهنسگرای آیینه،‌ معاونان اداری مالی و فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی به بیان نظرات و مسایل مربوط به حوزه کاری خود پرداختند.

 

لازم به ذکر است، دکتر احمدی قبل از برگزاری جلسه با حضور در اتاق یکایک کارکنان اداره کل از نزدیک با آنان دیدار و گفتگو کرد.

 

کد خبر 722183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha