دانشجویان باید علاوه بر تحقیق و پژوهش به فکر تولید علمی باشند

مخبر کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه ضرورت تولید علم متناسب با نیازها مشهود است، افزود: دانشجویان باید علاوه بر تحقیق و پژوهش به فکر تولید علمی باشند که با نیازهای جامعه خودمان متناسب است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، دکتر ستار هدایتخواه امروز(12مهر) در جشن دانشجویان ارشد جدیدالورود دانشگاه یاسوج گفت: تولید علم به معنی تغییر جزئی یافته‌ های علمی دیگران نیست و دانشجویان باید علاوه بر تحقیق و پژوهش به فکر تولید علمی باشند که با نیازهای جامعه خودمان متناسب است.


هدایتخواه با بیان اینکه اگر روزی قدرت نظامی مهم ‌ترین ابزار سلطه بود، ولی اکنون این قدرت در اختیار کشوری است که علم بیشتری تولید کند، افزود:دانشجویان همه تلاش خود را برای تولید علم نافع و سودآور به کار گیرند تا زمینه برطرف شدن مشکلات جامعه ایران فراهم شود.

 

وی اظهار داشت: مفید بودن یک علم برای جامعه خصوصیت اصلی نافع بودن آن است که بر اساس آن بتوان گرهی از مشکلات جامعه و مردم را برطرف کرد.

 

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت: ما نمی ‌توانیم با تکیه بر علوم سایر ممالک، جامعه خود را به اهدافش برسانیم که به همین دلیل باید در دانشگاه‌ ها به فکر تولید علم بومی و متناسب با نیازهای جامعه برویم.

 

وی تصریح کرد: به لحاظ نظری، ضرورت تولید علم متناسب با نیازها مشهود است و به ‌لحاظ تجربی نیز ما سابقه روشنی در بنیه و اساس علم داریم؛ زیرا که پایه علم دنیا از دانشمندان مسلمانی شکل گرفت که عمدتا ایرانی بودند.

 

هدایتخواه مجلس با بیان این‌که علم تولیدی دیگر جوامع متضمن پیشرفت جامعه اسلامی نیست، بیان داشت: اختلاس ‌ها زاییده کپی ‌برداری از علم اقتصاد وارداتی است.

 

مخبر کمیسیون فرهنگی یکی از مصداق‌ های استفاده از علم بومی را در اقتصاد ایران دانست و افزود: موضوعاتی چون موضوع اختلاس اخیر از بانک صادرات و رشد افرادی چون شهرام جزایری در اقتصاد ایران به این دلیل بوده که الگوهای به ‌کار گرفته شده در اقتصاد ما، کپی ‌برداری از کشورهای دیگر بوده که متناسب با وضعیت و نیازهای جامعه ما نیست.

 

وی گفت: اگر ما بتوانیم علم بومی تولید کنیم که متناسب با فرهنگ دینی، نیازهای جامعه و اهداف انقلاب اسلامی باشد، بدون شک شاهد این مشکلات در اقتصاد نخواهیم بود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 72214

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha