همراهی و تعامل نابخردانه با بی بی سی از سر بی توجهی و سطحی نگری است

امروز شبکه هایی مانند BBC نه به عنوان یک رسانه بلکه به عنوان یک ابزار برانداز و معارض با ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی محور توطئه و بلندگوی فتنه ای است که دستان پنهان و آشکار انگلیس نقش اساسی در آن داشت.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان، انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بیانیه خود را در خصوص ربایش آثار فرهنگی و هنری توسط رسانه های بیگانه اعلام کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

تاریخ پر افتخار ملت ایران همواره مشحون دینداری، خردورزی، فداکاری و استقامت هایی است که توانسته نام ایران و ایرانی را در تاریخ بشریت جاودانه سازد. اما در این گذر بخصوص در سده های اخیر استعمارگران یا با فریب و مکر و یا با زور و سلطه موجب آسیب های جدی بر پیکره این ملت واحد شده اند و مع الاسف کسانی چه دانسته و چه ندانسته در راه اهداف پلید آنان گام زده اند. بر کسی پوشیده نیست که دخالتهای پنهان و آشکار استعمارگران بخصوص آمریکا و انگلیس موجب عقب افتادگی های جدی کشور عزیزمان شده است.

با یک مقایسه سطحی و در یک نظر می توان دریافت که استقلال، پیشرفت های همه جانبه علمی، فن آوری، اجتماعی و شکل گیری بنیان های توسعه در کشور ما برخواسته از اراده ی ملتی است که برای بدست آوردن آنچه دارند تلاش و فداکاری عظیمی را صورت داده اند. این ملت همواره در گذشته نیز با ظرفیت های فکری، اجتماعی و راهبردی زنده و پویا وجود داشته اند. لاکن استعمارگران به واسطه ی رهبران ضعیف، بی لیاقت و دنیاپرست و یا به دست ایادی خود راه هرگونه رشد و تعالی را بر ملت بزرگ ایران می بستند و بی تردید امروز این شکوه و عظمت ملی را بر نمی تابند و برای ویران ساختن آنچه ملت ایران با فداکاری و هزینه های گزاف مادی و معنوی به دست آورده از هیچ اقدامی فروگذار نمی کنند و اگر دستشان می رسید آنچه بر سر ملت های مظلوم افغانستان و عراق آورده اند بر سر ملت ما هم می آوردند. لاکن صفوف بهم فشرده ملت، این رویای شیطانی آنان را آشفته ساخته است.
 

یکی از مهمترین طبقات هدف استعمارگران، نیروی جوان، خلاق، صاحب فکر و آرمان و تأثیر گذار جامعه است که به انحاء گوناگون در پی ربودن آن ها است. نیروهایی که غالباً با شور، ایمان و اعتقاد به مکتب، ملت و میهن در پی تعالی خود و کشور خود هستند. لاکن حاصل رنج و مرارت آن ها توسط بیگانگان مصادره می شود. دیگر امروز نمی توان دنیای پیچیده ی موجود را با الفبای ساده ی گذشته تحلیل کرد. بسیاری از رسانه ها ابزار مصادره ی رنج ها و مرارت های ملتهایی است که اراده، استقلال و آزادی دارند و بیداری اسلامی و حرکتهای کنونی در جهان، بخصوص در منطقه نشان بیزاری ملتها از رفتارهای تحقیرآمیر و بنیان سوز استعمارگران است.


ما ضمن اعلام هشدار به همه  کسانی که دل در گرو ملت و میهن خود دارند بخصوص جوانان هنرمند که با نگاه تیزبین، منتقدانه و منصفانه به وضعیت اجتماعی می نگرند و از سرِ درد با خلق آثار ارزشمند هنری سعی در رسوا ساختن کژی ها، زشتی ها و پلیدی ها دارند ابتدا می گوییم که نگاه آنها برای تغییر جامعه ای که سخت نیازمند اصلاحات واقعی بر پایه ی اعتقادات دینی و قانونی است را می ستائیم و اما بعد، آنها را به مواظبت از دستاوردهای فکری و فرهنگی شان که با خون هزاران شهید و معلول و مصیبت های گران سنگ خانواده هایشان حاصل شده است توصیه می کنیم. مبادا حاصل آنچه را که با خون دل و اندیشه  مستقل و با ذوق و شوقِ خدمت به ملتشان حاصل کرده اند دست آویزی برای رسانه های بیگانه که امروز پیاده نظام استعمارگران و سلطه طلبان در جنگ نرم کنونی هستند قرار گیرد و به دست پلید ایشان مصادره گردد.


ما هرگونه همکاری، همراهی و تعامل نابخردانه توسط عده ای که از سر بی توجهی و سطحی نگری و ساده اندیشی با شبکه های بیگانه انجام می پذیرد را محکوم می کنیم و به دوستان خود بخصوص هم صنفان سینمایی یادآور می شویم که بعضی رفتارها که به صورت ظاهر ساده، بی غرض و حتی گاهی صنفی دیده می شود با مدیریت بیگانگان به سرعت به یک رفتار ضد ملی و ضد امنیتی تبدیل می شود.


سمت و سوی رسانه های بیگانه حمایت از فتنه گران و افزایش شبکه های گوناگون فارسی زبان برای ضدیت با ملت ایران باید زنگ خطری برای اهل بصیرت باشد.


حمایت از کسانی که با پاره ای رفتارهای مغرضانه آب به آسیاب دشمن می ریزند نشانه عدم بصیرت و درک صحیح موقعیت است.


امروز شبکه های رادیو تلویزیونی مانند BBC نه به عنوان یک رسانه بلکه به عنوان یک ابزار برانداز و معارض با ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی محور توطئه و بلندگوی فتنه است. فتنه ای که دستان پنهان و آشکار انگلیس در پدید آوردن آن در سال 88 نقش غیر قابل انکاری داشت. آن شبکه امروز مأموریت دارد آثار فرهنگی، هنری، فکری و خلاقانه هنرمندان ما بخصوص جوانان را در جهت اهداف پلید استعمار مصادره کند.


در اینجا کم کاری و گاهی غفلت بعضی مدیران و نبود مقررات مناسب و به روز، جهت تعاملات فرهنگی بخصوص پخش آثار کوتاه و بلند سینمایی و گونه های دیگر هنری را گوشزد می کنیم. لذا باید همگی همراه با مدیران مسئول در پی قانونمند کردن نیازهای امروز سینما در همه  حوزه ها باشیم از آن جمله حوزه پخش خارجی که بسیار حائز اهمیت است و برای دنیای ارتباطات کنونی حیاتی است.


امیدواریم همه افراد با سعه صدر و از روی حسن نیت، مشکلات پیش آمده را در چهارچوب دقیق قانون حل و فصل نمایند و هم چون گذشته همه دست در دست یکدیگر در راه اعتلای فرهنگی کشور عزیزمان گام های مؤثری برداریم.
 

پایان پیام/

کد خبر 72185

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha