مشکلات جامعه به دلیل کم توجهی به معارف دینی است

رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه باید مشارکت روحانیون در روستا و شهرها گسترش یابد، گفت: بخش عمده مشکلات امروز جامعه بخاطر کم توجهی به معارف دینی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان بیرجند، فرهاد فلاحتی امروز ( 23 مرداد) در دیدار مجمع نمایندگان استان با مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی اظهار کرد: با توجه به هجمه های دشمن باید کمک و مساعدت بیشتری به سازمان تبلیغات اسلامی شود و این سازمان با دقت بیشتری دیده شود.

 

وی افزود: در استان خراسان جنوبی با توجه به پتانسیل موسسات قرآنی و هیأت مذهبی باید از ظرفیت سازمان تبلیغات اسلامی بیشتر استفاده شود و رویکرد چندساله آنان این باشد که مسجد و روستایی بدون روحانی نباشد و این مهم جزو اولویت‌ها قرار گیرد.
 


رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه باید مشارکت روحانیون در روستا و شهرها گسترش یابد، ادامه داد: نیاز است روحانیون تمرکز بیشتری بر مسائل اجتماعی و فرهنگی و روشنگری در جامعه داشته باشند.

 

فلاحتی با اشاره به اینکه بخش عمده مشکلات امروز جامعه بخاطر کم توجهی به معارف دینی است، عنوان کرد: متاسفانه روی باورها جوانان آنطور که باید تاکید نداشته ایم و برخی از سوء مدیریت ها، اختلاس‌ها و مشکلات ریشه در ضعف باورهای دینی دارد و بعضی نمی‌دانند که خدمت به مردم با گرفتن پست و مقام تفاوت دارد.

 

حجت الاسلام سید محمدباقر عبادی، نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه با اشاره به اینکه روحانیت بدون هیچ هزینه‌ای که بر دولت تحمیل کنند موجب آرامش و التیام روحی جامعه می شوند، گفت: بسیاری از روحانیون در روستاها بدون ادعا مشغول فعالیت فرهنگی هستند.

 

وی بیان کرد: روحانی اصیل آثاری از خود برجای می گذارد که نفع آن به حاکمیت می‌رسد.

 

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اتاق های فکر دشمنان  و اهمیت فعالیت روحانیون در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان، بیان داشت: تبلیغات باید هدفمند باشد و باید آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی در منطقه شناسایی  و برای کاهش آن هدفگذاری شود.

 

حجت الاسلام عبادی عنوان کرد: روحانیون و موسسات قرآنی می توانند در زمینه فرهنگ مدنی جامعه فعالیت داشته باشند.
 

کد خبر 721811

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha