به گزارش خبرنگار گردشگری شبستان، محمد محب خدایی، معاون گردشگری کشور در نشست خبری «رویداد همدان 2018» از تخصیص ۸ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان برای توسعه گردشگری خبر داد و گفت: این اعتبار در قالب تفاهم نامه با سازمان برنامه و بودجه در اختیار سازمان میراث فرهنگی قرار گرفته است.
محب خدایی با بیان اینکه «همدان ۲۰۱۸» آغازی برای افزایش مقاصد سفرها می باشد، افزود: با همکاری مجموعه شهری و اداره کل میراث فرهنگی و استانداری همدام اقدامات خوبی انجام شده است تا برای رونق گردشگری در این استان زمینه سازی شود.
وی با اشاره به تبلیغات گسترده در سطح ملی برای توسعه گردشگری و برگزاری رویداد همدان ۲۰۱۸ گفت: در قالب رویداد همدان ۲۰۱۸ دو رویداد تا پایان سال میلادی پیش رو خواهیم داشت که شامل پایتخت گردشگری آسیا که ۵ تا ۷ شهریور ماه سال جاری در همدان برگزار می شود و مجمع گردشگران جهانی نیز آبان ماه در این استان برگزار خواهد شد.
در ادامه ناصر نیک بخت، استاندار همدان با اشاره به ظرفیت ها و جاذبه های گردشگری متنوع در استان گفت: همدان به عنوان پایتخت گردشگری آسیا انتخاب شده است و پنج تا هفت شهریورماه میزبان کشورهای مختلف هستیم.
استاندار همدان با اشاره به تأثیر برگزاری رویداد همدان 2018 بر فضای کسب و کار این استان گفت: نرخ بیکاری در بهار سال گذشته 9.2 بوده است که بهار امسال این میزان به 8.2 کاهش یافته است.
نیکبخت خاطرنشان کرد: فضای کسب و کار استانی به واسطه توسعه صنایع دستی و گردشگری از 24 به 11 رسیده است.
استاندار همدان تاکید کرد: میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سهم بسیار بالایی در رشد اشتغال و کاهش بیکاری در استان همدان ایفا کرده است.
علی مالمیر، مدیرکل میراث فرهنگی استان همدان نیز در این نشست گفت: همدان به واسطه تنوع جاذبه های تاریخی و فرهنگی موقعیت خاصی دارد.
وی افزود: فاصله نزدیک به تهران و مسافت کمتر از سه ساعت باعث شده همه دستگاه های استان برای رشد صنعت گردشگری به این موضوع به صورت جدی بپردازند.
مالمیر با اشاره به برگزاری بیش از 50 برنامه در قالب رویداد همدان 2018 گفت: برگزاری جشنواره پویانمایی، جشنواره طب سنتی و گیاهان دارویی و برگزاری کنفرانس بین المللی همدان 2018 از جمله برنامه هایی است که در قالب رویداد همدان 2018 برگزار شده یا برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه صنایع دستی از 30 مرداد تا 3 شهریور با حضور کشورهای خارجی خاطرنشان کرد: جشنواره منبت کاری نشست سفرای جاده ابریشم از دیگر برنامه هایی است که برگزار خواهیم کرد.
مدیر کل میراث فرهنگی استان همدان خاطرنشان کرد: 100 پروژه مرمتی و زیرساختی نیز در روستاهای هدف گردشگری که عمدتا بناهای تاریخی هستند، انجام داده ایم.
وی با اشاره به 22 اقامتگاه بوم گردی در استان همدان گفت: میزان اقامت در اقامتگاه های بوم گردی در سال 96 نسبت به سال گذشته 37 درصد افزایش داشته است.
مدیر کل میراث فرهنگی استان همدان با بیان اینکه 23 هزار کارگاه صنایع دستی در استان همدان بودیم، خاطرنشان کرد: میزان صادرات صنایع دستی 35 درصد رشد داشته است.
گفتنی است، نشست خبری «رویداد همدان2018 » با حضور محب خدایی، معاون گردشگری، ناصر نیک بخت استاندار همدان و علی مالمیر مدیر کل میراث فرهنگی استان همدان، ظهر امروز ( 23 مرداد) در سالن فجر سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار شد.
نظر شما