به گزارش گروه اندیشه خبرگزاری شبستان به نقل از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی: معيارها و ضوابط اشتغال زنان از منظر آموزه هاي ديني چيست؟ آسيب هاي روان شناختي و تربيتي اشتغال زنان از نگاه علمي و ديني كدام است؟ با توجه به ظرفيت هاي روان شناختي و جايگاه خانوادگي و اجتماعي زنان، چه شغل هايي براي زنان تناسب دارد و توصيه مي گردد؟ براي يافتن پاسخ سئوال هاي بالا و سئوالاتي از اين دست مي توانيد به كتاب «اشتغال زنان با تأكيد بر آسيب ها و اولويت ها» مراجعه کنید.
كتاب «اشتغال زنان با تأكيد بر آسيب ها و اولويت ها» در شش فصل به مباني نظري و دانشيِ اشتغال زنان، شاخصترين آسيب هاي خانوادگي و روان شناختي قابل پيش بيني در اشتغال زنان، جنسيت و اشتغال در چشم انداز اسلامي، شاخصترين آسيب هاي فرهنگي، اجتماعي و اخلاقي محتمل در اشتغال زنان و اولويت ها و مصلحت انديشي ها در اشتغال زنان پرداخته است.
اين كتاب اثري از گروه روان شناسي پژوهشكده علوم رفتاري پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است كه قرار است به زودي روانه بازار چاپ و نشر شود.
دكتر علي احمدپناهی، استاديار گروه روان شناسي پژوهشكده علوم رفتاري پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در اين كتاب كه ماحصل پژوهشي درباره موضوع اشتغال زنان است سعي داشته به صورت كاملا علمي اشتغال زنان و پيامدهاي آن را بررسي نمايد. اين نويسنده سال گذشته هم كتابي با عنوان «روان شناسي زن و مرد» را تأليف كرده است كه توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به بازار نشر عرضه شد.
علاقه مندان به مطالعات حوزه زنان مي توانند پس از انتشار اين كتاب براي خريد آن به سايت پژوهشگاه حوره و دانشگاه rihu.ac.ir مراجعه کنند.
نظر شما