وجود سه روستای بدون بیکار در شهرستان آق قلا/ صنعت چوب گره گشای اشتغال جوانان ترکمن

بخشدار مرکزی شهرستان آق قلا از وجود سه روستای بدون بیکار در این شهرستان خبر داد و گفت: این روستاها سبب ایجاد اشتغال برای جوانان این منطقه شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، اسماعیل آرخی، بخشدار مرکزی شهرستان آق قلا در جمع خبرنگاران گفت: سه روستای عطاآباد، کرد و اونق یلقی از روستاهای بدون بیکار شهرستان آق قلا است که فرصت شغلی را برای جوانان این روستاها فراهم کرده است.

 

وی افزود: ایجاد اشتغال در این روستاها به گونه ای است که نیاز کارگری خودشان را از روستاها و شهرستان های دیگر فراهم می کنند.

 

 

آرخی با بیان اینکه برای ایجاد اشتغال نباید منتظر اقدامات دولت باشیم، تصریح کرد: دولت هم وظایفی بر عهده دارد ولی اصل کار خود مردم هستند که باید همت و مهارت آموزی کنند و در صورت لزوم با استفاده از تسهیلات دولت کارگاه هایی را ایجاد و کارآفرینی کنند.

 

وی با اشاره به اینکه سه روستای بدون بیکار شهرستان در زمینه صنایع چوب کار می کنند، ادامه داد: جوانان این روستاها از سالیان قبل در شهرهای دیگر مهارت آموزی می کردند و با کسب مهارت های لازم و سرمایه این کار به زادگاه و سکونتگاه اصلی خود برگشتند.

 

آرخی خاطرنشان کرد: در این روستاها کارگاه هایی دایر شده که چندین نفر مشغول هستند و برخی کارگاه ها به صورت خانوادگی فعالیت دارند.

 

وی اضافه کرد: در روستاهای دیگر هم می توانیم با همت جوانان چنین فعالیت هایی را ایجاد کنیم تا ایجاد اشتغال شود.

 

بخشدار مرکزی شهرستان آق قلا گفت: بخش مرکزی شهرستان دارای 70 هزار نفر جمعیت است که شامل؛ سه دهستان شیخ موسی، آق آلتین و گرگان بوی است.

 

وی افزود: در روستای کرد، 54 کارگاه، نمایشگاه و فروشگاه مبل چوب فعال هستند و 300 نفر به صورت مستقیم و 200 نفر غیر مستقیم مشغول به کار شده اند.

 

 

آرخی تصریح کرد: در روستای اونق یلقی علیا 37 کارگاه در داخل روستا فعال است که اشتغال 200 نفر مستقیم و 50 نفر غیرمستقیم  را فراهم کرده است.

 

وی ادامه داد: در روستای عطاآباد 229 کارگاه، نمایشگاه و فروشگاه فعال هستند که برای یک هزار و 250 نفر به صورت مستقیم و 350 نفر به صورت غیرمستقیم در کل یک هزار و 600 نفر مشغول بکار هستند.

 

بخشدار مرکزی آق قلا اظهارداشت: با تشکیل شرکت تعاونی در روستای عطاآباد در پی این هستیم که زمینه صادرات را به کشورهای ترکمنستان و آسیای میانه فراهم کنیم.

 

وی در بخش دیگری با اشاره به اجرای طرح هادی، گفت: طرح هادی در هیچ یک از 53 روستای بخش مرکزی به شکل کامل اجرا نشده و هنوز تحقق نیافته است.

 

آرخی افزود: یکی از گله مندی های ما از بنیاد مسکن این است که آنچه که حق شهرستانی است را ادا نمی کنند و در این شهرستان با وجود 140 هزار نفر جمعیت و گستردگی جغرافیایی تا مرز اینچه برون یک بنیاد مسکن نداریم.

 

کد خبر 721645

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha