به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، نورعلی عباسپور،مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزشوپرورش در نشست خبری که امروز برگزار شد گفت:دستورالعمل سرویس مدارس اصلاح شده است و براساس وظایف ذاتی هر دستگاهی تقسیم کار شده است.
وی با بیان اینکه تامین مسایل خودرو و راننده جزو وظایف ذاتیها شهرداریهاست افزود:در حال طراحی سامانهای هستیم که سال گذشته به صورت آزمایشی در قزوین اجرا شده است.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزشوپرورش تصریح کرد:آموزشوپرورش به عنوان کارفرما و شهرداری و وزارت راه به عنوان پیمانکار در دستورالعمل جدید تعریف شدهاند و آموزشوپرورش با نگاه تربیتی بحث نظارت را دنبال می کند. در دستورالعمل جدید برای نظارت و فعالیتهای فرهنگی در سرویس مدارس منابع لازم پیشبینی شده است.
عباسپور بیان کرد: در بحث تامین خودروی مناسب برای حملونقل دانشآموزان مشکل داریم،در این بخش خودروی استاندارد نداریم .
وی ادامه داد: تامین خودروی استاندارد الویت کارگروه ماده 19 برای امسال است. در شهر تهران 400 شرکت برای سرویس مدارس شدن معرفی شدهاند که آموزشوپرورش باید آنها را تایید کند.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه بخشی از نظارتها بر سرویس مدارس به صورت هوشمند است گفت: از تجربیات برخی استانها در این رابطه بهره می بریم اما بخش دیگر نظارتها از طریق والدین و نیروهای سایر بخشهای آموزشوپرورش انجام می شود.
وی با اشاره به ویژگی راننده های سرویس مدارس بیان کرد: راننده سرویس مدارس حتما باید متاهل و 23 سال تمام باشد، البته شرط تاهل زنان سرپرست خانوار را شامل نمیشود، عدم ابتلا به بیماریهای مسری، ارائه گواهینامه سوءپیشینه، نداشتن سوءشهرت از سایر ویژگیهای رانندگان سرویس مدارس است.
عباسپور تاکید کرد: اولویت حملونقل دانشآموزان مدارس دخترانه با زنان و مدارس پسرانه به ویژه در دوره متوسطه اول و دوم با مردان است، برای خودروهایی که بیش از 4 سرنشین دارند حضور مراقب الزامی است.
وی درباره ی نصب جی پی اس در سرویس مدارس گفت: در حال حاضر جی پی اس گران است، سال گذشته در برخی از استان ها جی پی اس نصب شد.برای امسال در سامانه سرویس مدارس اپلیکیشن به صرفه ای طراحی شده است که باید همه سرویس های مدارس داشته باشند تا خانواده ها مسیر رفت و برگشت فرزندانشان را رصد کنند.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزشوپرورش بیان کرد: سال گذشته یک میلیون و 300 هزار دانش آموز در مراکز شهری و 400 هزار دانش آموز در مناطق روستایی از سرویس مدرسه استفاده کردند.
وی درباره هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان افغانی که تمکن مالی ندارند نیز بیان کرد: یارانه مربوط به ایاب و ذهاب متعلق به مدارس روستایی است و قوانین دانش آموزان افغان همانند دانش آموزان ایرانی است.
عباسپور در پاسخ به پرسشی درباره مبلغ جمع آوری شده از کمک های مردمی بیان کرد: دو نوع مشارکت مالی مستقیم و استفاده از تخصص و مهارت های والدین در مدارس را داریم.
وی تصریح کرد: خوشبختانه از سال گذشته استفاده از مهارت ها و تخصص خانواده ها بیش از کمک های مستقیم مالی بوده است. سال گذشته مبلغ 341 میلیارد تومان کمک های مالی را داشتیم و معادل ریالی مشارکت های مهارتی و تخصصی 400 میلیارد تومان بوده است.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه فرم خاصی از پوشش برای دانش آموزان اجباری نیست و در این رابطه بخشنامهای نداریم تصریح کرد: انجمن اولیا و مربیان مدارس این مسئولیت را عهدهدار میشوند و مدارس نباید به بحث لباس فرم ورود پیدا کنند.
نظر شما