حجتالاسلام علی ملانوری، مدیر کل دفتر کانونهای تخصصی ستاد عالی از تأسیس هشت کانون عترت همزمان با دهه کرامت و ولایت خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: این کانونها در استانهای آذربایجان غربی، اردبیل، خراسان شمالی، قم، مازندران، مرکزی، یزد و چهارمحال بختیاری ایجاد شدند تا پایان سال نیز هفت کانون دیگر به مجموع کانون های عترت ایجاد می شود و در مجموع امسال 15 کانون تخصصی با موضوع عترت در نیمی از استانهای کشور ایجاد میشود.
وی اظهار کرد: کانونهای تخصصی عترت با هدف تبیین و نهادینه کردن ارزشهای سنت و سیره اهل بیت (ع) ایجاد میشوند تا به نشر، ترویج، توسعه و تعمیق معارف و مفاهیم فرهنگ اهل بیت (ع) در سطح کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور بپردازند.
حجت الاسلام ملانوری هدف اصلی ایجاد کانونهای تخصصی را ارتقای معرفت جامعه اسلامی نسبت به اهل بیت (ع) برشمرد و با اشاره به برنامههای کانون تخصصی عترت بیان کرد: تولید آثار فرهنگی و هنری مانند نرمافزار، کتاب، نمایشنامه، فیلمنامه و تألیف و تدوین کتابهای کوچک در زمینه اهل بیت (ع) برای کودکان و نوجوان با عنایت به فقدان این کتابها و برگزاری مراسم مختلف در هیئتهای مذهبی از جمله برنامههای کانونهای تخصصی عترت است.
وی برگزاری کلاسها و دورههای آموزشی، راهاندازی سایت برای تعامل مجازی کانون با سایر کانونها و نشر معارف اهل بیت (ع)، تولید نشریه تخصصی متناسب با نیاز مخاطبان در موضوع فرهنگ و معارف اهل بیت (ع) و تعامل ارتباط و استفاده مؤثر از کارشناسان، سخنرانان و مداحانی که در زمینه اهل بیت (ع) دانش و بینش کافی مناسب به ویژه در زمینه نوجوانان و جوانان داشته باشند را از اولویتهای برنامههای کانونهای تخصصی برشمرد.
مدیر کل کانونهای تخصصی کشور جذب ترغیب جوانان و نوجوانان به مطالعه مباحثه، نگرش پیرامون اهل بیت (ع) پاسخگویی به شبهات و سؤالات با استفاده از کارشناسان مجرب، اجرای مسابقات مختلف فرهنگی و هنری با موضوع مرتبط را از مهمترین برنامهها و وظایف کانونهای تخصصی عترت دانست.
وی خاطرنشان کرد: کانون تخصصی عترت در زمینه ترویج سیره امام رضا (ع) با عنوان محور اصلی برنامههای خود در دهه کرامت و ولایت فعالیت میکنند و به ویژه ترویج سبک زندگی و سیره حضرت امام رضا (ع) میپردازند.
پایان پیام/
نظر شما