مردم مطالبه و از وضع موجود گله دارند/ سئوال از رییس جمهور صرفاً با هدف شفاف سازی و امید دادن به جامعه است

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مطالبی در محورهای مختلف از جمله تأخیر انتخاب استاندار کرمان، سئوال از رییس جمهور، گلایه های مجلس و... مطرح کرد و گفت: باید شیشه عینک ها را درست کنیم تا خوب همه جا را ببینیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، دکتر محمدمهدی زاهدی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، امروز(۲۰ مرداد)در آئین تجلیل از خبرنگاران که به همت دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد در سخنانی، شرافت یک خبرنگار را در صداقت و انتقال دقیق داده ها و تحلیل آن دانست و گفت: اخباری{نادرست} مثل بازداشت رزم حسینی، استاندار سابق کرمان و... آن هم در یک خبرگزاری رسمی به صداقت و شرافت خبرنگاری و حوزه خبر خدشه وارد می کند پس چرا به دست خود شایعه سازی و بهتان و...درست کنیم؟!

 

وی در خصوص سؤال از رییس جمهور توضیح داد: بنده گله دارم، چرا آقای رییس جمهور حاضر نشد در جلسه غیرعلنی شرکت کند؟ انرژی زیادی دولتمردان صرف کردند برای اینکه سؤال از رییس جمهور مطرح نشود در حالیکه کافی بود در جلسه غیرعلنی حضور می یافت و به ابهامات نمایندگان پاسخ می داد و اگر اینجور می شد کار به اینجا نمی رسید.

 

زاهدی ادامه داد: رییس جمهور باید به شأن مجلس احترام بگذارد زیرا مجلس از قوای سه گانه و احترام به آن احترام به قانون اساسی، احترام به خون شهدا و منویات رهبری و وصیت نامه سیاسی الهی‌ امام(ره) است لذا امیدواریم عدم حضور در مجلس را جبران کند.

 

وی با تأکید بر اینکه مردم مطالبه دارند‌ و خود کسانی که به روحانی رأی دادند از وضع موجود گلایه دارند؛ تأکید کرد: باید اطلاع رسانی شود که چرا نتوانستیم{اوضاع را} کنترل کنیم و چرا در زیرمجوعه های دولتی فساد وجود دارد؛ البته ما از قوه قضائیه نیز انتقاد جدی داریم.

 

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هیچ سئوال سیاسی در ۵ سؤال مطرح شده از رییس جمهور وجود ندارد و سئوالات کاملاً اقتصادی است تا شفافیت ایجاد و مردم امیدوار شوند؛ افزود: الان مردم سردرگم هستند و پاسخگویی رییس جمهور به بالا بردن اعتماد عمومی کمک می کند تا مردم انقلابی و صبور بیشتر پای کار باشند و همراه با دولتمردان شوند.
 

 

وی در پاسخ به سئوال علت تأخیر هیئت دولت در انتخاب استاندار کرمان گفت: ما هم از این موضوع ناراحت هستیم  و با توجه به تصویب قانون منع بکارگیری بازنشستگان اگر در شورای نگهبان هم مصوب شود ۱۵ تا ۱۶ استاندار باید تغییر کند و وزارت کشور منتظر شورای نگهبان است زیرا باید بسته ای از استانداران تعریف کند.

 

زاهدی درباره استیضاح ربیعی، وزیر کار هم اظهار داشت:  وارد عملکرد او نمی شوم که مثبت بوده یا متفی زیرا هر مسئولی هم نکات مثبت و هم منفی دارد؛ دیکته نانوشته ۲۰ است اما دیکته که نوشته شد و آن هم دیکته سخت حتماً غلط دارد؛ اما درباره معرفی فردی برای این وزارتخانه اینکه در کشور فرد لایقی ندارد، را اصلاً قبول ندارم.

 

وی در خطاب به رییس جمهوری گفت: رییس جمهور زیاد دم از انسجام ملی می زند اما آیا فرد توانمندی از جناح های دیگر که همراه شما نبوده، برای تصدی این وزارتخانه وجود ندارد؟ نیرو در کشور بسیار زباد است؛ خود من آدم های زیادی می شناسم که این توانمندی را دارند؛ در همین استان کرمان رزم حسینی(استاندار سابق) و... به راحتی از عهده وزارت کار بر می آید، حالا دیگر از اصولگرایان که زیاد است و نام نمی برم.

 

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید شیشه عینک ها را درست کنیم تا خوب همه جا را ببینیم. بعضی شیشه عینک ها مات است و فقط جلوی خودش را می بیند؛ باید جناح بندی ها را در جنگ اقتصادی که همراه شده با جنگ روانی کنار بگذاریم و مانند دفاع مقدس همه با هم باشیم؛ چرا تنگ نظری کنیم و اینکه حتماً از این جناح باید افرادی انتخاب شوند؟

 

وی از نحوه اطلاع رسانی برای دعوت از وی در جلسات شورای فرهنگ عمومی استان هم انتقاد کرد و گفت: جلسات را معمولاً پنجشنبه ها می گذارند که من درگیرم و از این موضوع به شدت گلایه دارم و رسماً از طریق مجلس می توانم پیگیری کنم.

 

زاهدی در بخش پایانی سخنانش با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی، یک سیستم دانشگاهی رشته های انعطاف پذیر است؛ گفت: بقیه دانشگاه ها حداقل در بازه زمانی ۱۰ ساله تغییر ناپذیرند و اگر هم بعد از ۱۰ سال بخواهد تغییری داشته باشد اصل رشته تغییری نمی کند.

 

وی ادامه داد: بارها گفته ام سیستم آموزش عالی اشکال دارد و پاسخگوی نیازهای کشور نیست و باید پوست اندازی کند و به سمت آموزش مهارتی برود و از این حیث همه دانشگاه ها باید به نوعی علمی کاربردی و مهارتی شود و در حالیکه باید ۷۰ درصد رشته های دانشگاهی مهارتی باشد اما الان تنها ۲۲ درصد آموزش عالی ما مهارتی است.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مدرک گرایی را خطر بزرگی دانست که کشور را تهدید می کند و افزود: هیچ جای دنیا این نیست مدیرانش عنوان دکتر داشته باشن لذا باید به آموزش مهارتی بها دهیم تا مدرک و ملاک حقوق را مهارت های بیشتر بگذاریم.

 

 

 


.

کد خبر 721141

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha