تلاش سازمان بنادر برای به حداقل رساندن آثار ناشی از تحریم ها

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به محدودیت های ناشی از تحریم های یکجانبه در آینده گفت: این محدودیت ها هر چند ممکن است نگرانی هایی ایجاد کرده باشد، اما تلاش و پیگیری ما در سازمان بنادر بر این است که اثار احتمالی ناشی از ان را به حداقل برسانیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط  عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان، محمد راستاد در نشست مشترک با تجار و بازرگانان هرمزگان که در بندر شهید رجایی برگزار شد، اظهار داشت: یکی از اهداف مهم و راهبردی سازمان بنادر ارایه خدمات بهینه و مناسب به صاحبان کالا، تجار و فعالان اقتصادی است؛ به نحوی که هزینه تمام شده ناشی از فعالیت در بنادر تجاری کشور به حداقل برسد.

 

وی افزود: از این طریق رقابت پذیری در بنادر کشور برای فعالان اقتصادی نیز به حداکثر خواهد رسید.

 

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به محدودیت های ناشی از تحریم های یکجانبه در آینده گفت: این محدودیت ها هر چند ممکن است نگرانی هایی ایجاد کرده باشد، اما تلاش و پیگیری ما در سازمان بنادر بر این است که اثار احتمالی ناشی از آن را به حداقل برسانیم.

 

وی خاطرنشان کرد: با برگزاری نشست های مشترک و دیدار چهره به چهره با فعالان بخش خصوصی و تشکل های صنفی تلاش خواهیم کرد مکانیزم هایی را طراحی کنیم که هم بخش صادرات کشور تقویت شود و هم برای واردات مشکلی ایجاد نشود.

 

راستاد ابراز امیدواری کرد با شکل گیری شهر لجستیکی در اراضی پسکرانه بندر شهید رجایی هم شاهد تبدیل این دروازه اقتصادی کشور به بندر نسل سوم و حتی نسل چهارم باشیم و هم فعالیت های تولیدی، صادرات مجدد و ارزش افزوده در بزرگترین بندر تجاری کشور افزایش یابد.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی از مدیران بنادر خواست تا برای بهبود مستمر خدمات و رفع دغدغه های صاحبان کالا و فعالان اقتصادی، با تشکل های صنفی آنها، تعامل و ارتباط نزدیکتری داشته باشند.

 

محمدعلی حسن زاده، عضو هیات عامل و معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر نیز طی سخنانی به تشریح سیاست های این سازمان در شرایط فعلی کشور پرداخت و به سوالات و پرسش های مطروحه از سوی تعدادی از تجار و صاحبان کالا پاسخ گفت.

 

اله مراد عفیفی ‍پور، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان نیز در ابتدای این نشست گفت: بندر شهید رجایی به عنوان دروازه طلایی اقتصاد ایران یکی از مبادی اصلی واردات و صادرات کالا در کشور محسوب می شود و همواره توجه به دغدغه های صاحبان کالا و تجار همواره در اولویت فعالیت ها و سیاست های سازمان بنادر بوده است.

 

وی افزود: ما در بندر شهید رجایی در راستای تاکیدات مدیرعامل و اعضای هیات عامل سازمان بنادر همواره تلاش کرده ایم که به صاحبان کالا خدمات شایسته ای ارایه دهیم. در این راستا، هرآنچه در مباحث لجستیکی، عملیاتی، فنی، خدماتی و پشتیبانی بندر بوده را به کار گرفته و این ظرفیت ها را مورد استفاده قرار داده ایم.

 

عفیفی پور تصریح کرد: شاخص های موجود در بندر شهید رجایی نشانگر موثر بودن اقدامات و سرمایه گذاری های سازمان بنادر در بزرگترین بندر کشور بوده است.

 

 مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از بخش خصوصی فعال در این بندر که رفتار حرفه ای دارند و منطبق با ضوابط و سیاست های سازمان بنادر که براساس الزامات اقتصادی کشور و توسعه فعالیت های اقتصادی تبیین شده است عمل می کنند، تقدیر کرد.

 

وی در پایان در خصوص اقدامات صورت گرفته برای توسعه ظرفیت ها و زیرساخت ها در بنادر شرق و غرب استان( بنادر لنگه، افتاب، جاسک، سیریک، تیاب) در زمینه پشتیباتی از صادرات محصولات کشاورزی و مواد معدنی به ارایه گزارش پرداخت.

 

خاطرنشان می شود، صاحبان کالا، تجار و بازرگان حاضر در این نشست به ارایه دغدغه ها و دیدگاه های خود پرداختند.

 

شایان ذکر است، نشست مشترک  معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با تجار و بازرگانان استان هرمزگان با هدف هم اندیشی در راستای تسهیل تجارت دریایی و رفع چالش ها و تنگناهای احتمالی به شکل دوره ای در بنادر این استان در دستور کار قرار گرفته است.

 

 

 

 

 

 

کد خبر 720917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha