به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، ملا جمال خسرو کردی، مدیر مسئول کانون میرزا فتح الله سنندج، امروز (12 مهر) در این مراسم با تبریک ایام مبارک دهه کرامت، جشن های این ایام را فرصت بسیار مغتنمی برای تبیین سیره رضوی در بین مردم به ویژه نسل جوان عنوان کرد و گفت: تبیین شاخص های زندگی بر اساس سیره امام معصوم و تاسی به شیوه زندگی حضرت ثامن الحجج(ع) به عنوان الگوهای عملی در جامعه از جمله مواردی است که در این دهه باید به آن توجه شود.
وی افزود: این 10 روزی که با عنوان دهه کرامت نامگذاری شده است، تداعی کننده تمام مفاهیم ارزشی و معنوی و دینی است در فرهنگ اسلامی انسان ها را به سرمنزل سعادت می رساند.
مدیر مسئول کانون میرزا فتح الله سنندج با تاکید بر اینکه در این دهه باید نسل های جوان تر را با سرچشمه معارف الهی از دریچه زلال اهل بیت(ع) آشناساخت، گفت: ایام دهه کرامت فرصت مناسبی است تا متولیان فرهنگی و نهادهای دینی در جهت تقویت عقاید دینی جوانان و تعمیق باورهای دینی جامعه بهره لازم را ببرند.
مسئول دبیرخانه امور مساجد کردستان نیز در ادامه این مراسم با اشاره به آیه 105 سوره مبارکه مائده مطالبی پیرامون خود سازی و نقش آن در اصلاح جامعه ایراد کرد و گفت: خودسازی برای رسیدن به حقیقت زندگی تنها در سایه تعالیم وحیانی و انجام کارهای خداپسندانه به دست می آید.
کامل گلباغی اظهار داشت: دین مبین اسلام تمام افراد بشر را به تدبر در خویشتن فرا می خواند چرا یه انسان های خودشناخته علاوه بر آنیه پروردگارشان را بهتر می شناسند، زودتر به خودباوری دست می یابند.
وی رسیدن به نفس مطمئن و آرام را از حقایق زندگی هر انسانی عنوان کرد و گفت: با همه پیشرفت ها و رسیدن به قله های علم و دانش بدون معرفت و دست یافتن به حقیقت زندگی، انسان به پوچی و نیستی می رسد.
این مقام مسئول تأکید کرد: جدایی نسل جدید از فرهنگ خویش، زمینه خودباختگی فرهنگی و موجب آسیب پذیری آنان در قبال فرهنگ بیگانه خواهد بود.
گفتنی است، در پایان این مراسم تصحیح اذکار نماز صورت گرفت و به 11 نفر از برترین ها جوایزی اهدا شد.
پایان پیام/
نظر شما